Newsroom

Newsroom

Απίστευτο παραλήρημα Αμβρόσιου κατά Τσίπρα

O Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος, γνωστός για τα κηρύγματα μίσους του και τις σχέσεις αγάπης με τη Χρυσή Αυγή, έγραψε επιστολή στο blog του στην οποία καταγράφει τα αμαρτήματα του Αλέξη Τσίπρα στον οποίο μεταξύ άλλων καταλογίζει ότι είναι άθεος, ενώ εμπλουτίζει το κείμενό του με φωτογραφίες στις οποίες αποτυπώνονται οι «αμαρτωλές στιγμές» του πρωθυπουργού.

587e19481dc524181d8b4af8

Ο Μητροπολίτης καταγράφει τις οκτώ αμαρτίες που κατά τον ίδιο αποδεικνύουν ότι ο πρωθυπουργός δεν ανήκει στα «πιστά τέκνα της Εκκλησίας», ανάμεσά τους και ο πολιτικός του γάμος. «Δημιουργήσατε οικογένεια χωρίς προηγουμένως να τελέσετε το Μυστήριο του Γάμου στην Ορθόδοξη Εκκλησία!» αναφέρει συγκεκριμένα.

Ο Αμβρόσιος κατηγορεί μάλιστα τον πρωθυπουργό ότι καταστρέφει την Ορθοδοξία και έχει βάλει στόχο να διαλύσει Ορθόδοξη Εκκλησία της Ελλάδος, διώκοντας τον Χριστό από τα Δημόσια Σχολεία. Επίσης τον μέμφεται γιατί συναντήθηκε με τον «αιρετικό» τον Πάπα, ο οποίος δεν ανήκει στην οικογένεια των Ορθοδόξων και είναι αποκομμένος από την Εκκλησία.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους