Newsroom

Newsroom

Απευθείας αεροπορική σύνδεση Θεσσαλονίκης – Λάρνακας

Η Θεσσαλονίκη είναι η τέταρτη πόλη της Ελλάδας που γίνεται προορισμός της κυπριακών συμφερόντων αεροπορικής εταιρείας TUS Airways. Είχαν προηγηθεί η Αθήνα, τα Ιωάννινα και η Αλεξανδρούπολη.

5a9481fa1dc5243a488b4570

Με απευθείας πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη στη Λάρνακα, θα έχουν την ευκαιρία περισσότεροι ταξιδιώτες να επισκεφθούν τις δύο περιοχές, απολαμβάνοντας όσα έχουν να προσφέρουν.

Το νέο δρομολόγιο θα ξεκινήσει στο τέλος Μαρτίου, με τέσσερις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή και Σάββατο. Τη Δευτέρα η προγραμματισμένη πτήση θα αναχωρεί από τη Θεσσαλονίκη στις 10:50, την Τετάρτη στις 20:00, την Παρασκευή στις 21:50 και τέλος, το Σάββατο θα αναχωρεί στις 13:30 το μεσημέρι.

Στο εισιτήριο περιλαμβάνεται μια χειραποσκευή μέχρι 8 κιλά, ενώ κατά τη διάρκεια της πτήσης η εταιρεία προσφέρει δωρεάν ρόφημα και σνακ. Τα εισιτήρια διατίθενται ήδη προς κράτηση είτε μέσω των ταξιδιωτικών πρακτορείων είτε μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας.

Οι πτήσεις της εταιρείας θα εκτελούνται από δύο νέα αεροσκάφη Fokker jets, τα οποία προστέθηκαν στον αυξανόμενο στόλο της εταιρείας μόλις πρόσφατα. Ο στόλος της TusAirways μετρά ακόμη δύο Fokker 100 και δύο Fokker 70. Τα αεροσκάφη Fokker προσφέρουν απόλυτη άνεση, καθώς διαθέτουν περισσότερο χώρο για τα πόδια, ενώ παράλληλα διευκολύνουν τη γρήγορη επιβίβαση. Επίσης, θεωρούνται εξαιρετικά αξιόπιστα και γρήγορα αεροπλάνα και -εκτός από την TUS Airways- αποτελούν βασική προτίμηση και αναπόσπαστο κομμάτι του στόλου διεθνώς αναγνωρισμένων αερογραμμών.

Η κεντρική βάση της TUS Airways είναι το Διεθνές Αεροδρόμιο της Λάρνακας και στα σχέδια της είναι να προσφέρει πτήσεις σε 16 προορισμούς εντός του 2018.