Απέλαση εκατοντάδων χιλιάδων μεταναστών υπόσχεται ο Τραμπ στους οπαδούς του

O υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ προανήγγειλε την απέλαση εκατοντάδων χιλιάδων «κακοποιών» χωρίς άδεια παραμονής, εφόσον καταφέρει να γίνει ένοικος του Λευκού Οίκου, στις προσεχείς εκλογές του Νοεμβρίου.

57c279441dc524fa268b4581

«Την πρώτη ημέρα, θα αρχίσω αμέσως τις απελάσεις των λαθρομεταναστών κακοποιών από αυτή τη χώρα, κυρίως των εκατοντάδων χιλιάδων που απελευθερώθηκαν επί των ημερών της κυβέρνησης Ομπάμα – Κλίντον» δήλωσε ο Τραμπ, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο Ντε Μόιν της Αϊόβα.

Παράλληλα, επανέλαβε τη υπόσχεσή του για την οικοδόμηση τείχους στα σύνορα με το Μεξικό, ενώ προανήγγειλε τη δημιουργία ενός συστήματος απέλασης όσων μένουν στη χώρα, μετά τη λήξη της βίζας τους. «Αν δεν ελέγχουμε τις ημερομηνίες λήξης των θεωρήσεων εισόδου, τα σύνορά μας θα μένουν ανοιχτά – είναι τόσο απλό» σημείωσε με νόημα.

«Η ψήφος υπέρ του Τραμπ είναι μια ψήφος υπέρ του κράτους του νόμου, η ψήφος υπέρ της Κλίντον είναι μια ψήφος υπέρ των ανοιχτών συνόρων» συνέχισε ο εκκεντρικός επιχειρηματίας.

Απευθυνόμενος προς την αφροαμερικανική κοινότητα της χώρας, ο Τραμπ υπογράμμισε ότι «μόνο μια νέα οικονομική πολιτική και μια αλλαγή κυβέρνησης θα επιτρέψει να επιλυθούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αφροαμερικανοί».

«Κάθε φορά που ένας μαύρος πολίτης, ή οποιοσδήποτε πολίτης, χάνει τη δουλειά του εξαιτίας ενός παράνομου μετανάστη, τα δικαιώματα αυτού του αμερικανού πολίτη παραβιάζονται» πρόσθεσε, στο ίδιο ύφος.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…