Newsroom

Newsroom

"Απασφάλισε" η Παπακώστα: H ΝΔ δεν λειτουργεί πλέον με κανόνες

Κριτική στη ΝΔ ασκεί η πρώην βουλευτής του κόμματος, Κατερίνα Παπακώστα, σε συνέντευξή της στη Νέα Σελίδα, τονίζοντας πως η θέση της όσον αφορά την ανάγκη παραίτησης του Άδωνι Γεωργιάδη από την αντιπροεδρία, λόγω της εμπλοκής τού ονόματός του στην υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ, δεν έχει αλλάξει.

5a86f7f81dc524bb748b4582

Μάλιστα, με αφορμή την αποπομπή του Ευάγγελου Αντώναρου, η ανεξάρτητη βουλευτής επισημαίνει πως πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας ήταν να λειτουργεί με κανόνες. «Αυτό φαίνεται να αλλάζει και θα αξιολογηθεί» σημειώνει.

Όσον αφορά την υπόθεση της Novartis, η κ. Παπακώστα τη χαρακτηρίζει πολύ σοβαρή, ζητώντας να διερευνηθεί σε βάθος και να εξεταστούν όλα τα στοιχεία και όσα λέγονται να βασίζονται σε αποδείξεις. «Να έρθουν όλα στο φως με θεσμικό τρόπο. Το σύνολο του πολιτικού κόσμου οφείλει να συμβάλει στη διαλεύκανση αυτού του σκανδάλου, το οποίο είναι διεθνές. Έχω εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, διότι πρέπει να μάθουμε να λειτουργούμε με κανόνες. Πρέπει να υπηρετούνται από εμάς τους πολιτικούς, προκειμένου να χτίσουμε ξανά σχέση εμπιστοσύνης με τον λαό. Θεωρώ πως, αφού η Δικαιοσύνη αποφανθεί οριστικώς και εκτιμηθεί η ζημιά εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος, αυτή θα πρέπει να διεκδικηθεί εις ολόκληρον» αναφέρει.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…