Αντιδρούν και οι τεκτονικές πλάκες για το Μακεδονικό, σύμφωνα με τον Κωστή Αϊβαλιώτη (εικόνα)

Τη συνωμοσιολογία σε άλλο επίπεδο πήγε ο πρώην βουλευτής και εκπρόσωπος σήμερα της Εθνικής Ενότητας – ΛΑΟΣ Κωστής Αϊβαλιώτης.

57335fe01dc5245b4e8b4893

Σ’ ένα ασύλληπτο παραλήρημα, ο Κωστής Αϊβαλιώτης μας πληροφορεί μέσω facebook για δύο πράγματα: πρώτον για το ότι ο Μανόλης Ανδρόνικος ο οποίος ανακάλυψε τους τάφους της Βεργίνας μάλλον δεν πέθανε τυχαία πριν από 25 χρόνια όταν «οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το το ψευτο-κρατίδιο τους» και δεύτερον (και καλύτερο) ότι κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι το γεγονός ότι σήμερα που το θέμα ανακινείται στη Μακεδονία γίνονται σεισμοί.

Ιδού και η καταπληκτική του ανάρτηση:

Ναι, μωρέ, τυχαίο θα είναι που πέθανε ο μεγάλος Μανώλης Ανδρόνικος (που ανακάλυψε τους Βασιλικούς Τάφους στην Μακεδονία) όταν οι Σκοπιανοί ανακήρυξαν το ψευτο-κρατίδιο τους πριν 25 χρόνια , τυχαίο θα είναι και σήμερα που βράζει η γη της Μακεδονίας και είχαμε χτες 15 σεισμούς ενώ κάποιοι προωθούν την προδοσία του ονόματος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”…. Έδωσε 15 σεισμούς χτες η γη της Μακεδονίας ρε γλείφτες των ξένων… Άντε, πείτε μεταξύ σας και χαμογελαστοί “καλή χρονιά” και τραβάτε να πουλήσετε το όνομα της στους σκοπιανούς, ξεφτίλες, καρπαζοεισπράκτορες των πρεσβειών.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…