Newsroom

Newsroom

Ανόητος σεξιστής ήθελε να κάνει πλάκα στο Twitter, αλλά δεν ήξερε τι τον περίμενε (ΦΩΤΟ)

Τα memes έχουν έναν καθαρά ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ένας τρόπος να περιγράφεις την εκάστοτε ψυχολογική σου κατάσταση χωρίς να χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις λέξεις.

59c3dc301dc52497708b4810

Ωστόσο, κάποιες φορές ξεπερνάμε τα όρια και το χιούμορ παύει να είναι χιούμορ και γίνεται προσβολή. Όπως συνέβη και εμ την περίπτωση του Leyton Mokgerepi, ο οποίος, αποφάσισε να φτιάξει ένα meme με εντελώς σεξιστικό και υποτιμητικό περιεχόμενο.

Ο Mokgerepi ανέβασε τις προάλλες ένα meme στον λογαριασμό του στο Twitter, από αυτά που συγκρίνουν δύο καταστάσεις με σκοπό το τελικό αποτέλεσμα να βγάζει γέλιο μέσω του (αυτό)σαρκασμού. Μόνο που εκείνος επέλεξε να χρησιμοποιήσει τις φωτογραφίες δύο γυναικών προκειμένου να κατακρίνει το σωματότυπο της μίας και να γελάσει εις βάρος της.

«Τα κορίτσια που μου αρέσουν VS των κοριτσιών που τους αρέσω», γράφει στο meme που δημιούργησε.

O Mokgerepi δεν έδειξε μόνο άθλια σεξιστική συμπεριφορά με αυτό του το meme, αλλά ξεπέρασε και τα όρια χρησιμοποιώντας τις φωτογραφίες δύο αληθινών γυναικών χωρίς την άδειά τους, προσπαθώντας να ντροπιάσει δημοσίως την μία από αυτές για το σώμα της.

Στην αριστερή φωτογραφία φαίνεται μια αδύνατη γυναίκα στα παραδοσιακά πρότυπα «ομορφιάς» των περιοδικών, ενώ στη δεξιά μια φωτογραφία της Lesego Legobane, γνωστής και ως Thick Leeyonce, μιας γνωστής blogger που γράφει για τη θετική στάση που πρέπει να έχει ο κόσμος απέναντι σε όλους τους σωματότυπους και η οποία έχει και τη δική της σειρά plus-size ρούχων με την ονομασία Leebex Fashion.

Η όλη ιστορία θα ήταν εντελώς εξοργιστική αν η Legobane δεν είχε πάρει πρέφα το tweet του Mokgerepi, και δεν του έδινε την καλύτερη απάντηση χρησιμοποιώντας τρεις μόλις λέξεις.

«Δεν μου αρέσεις».


Το tweet της έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 664.000 likes και 200.000 retweets, δείχνοντας πως ο κόσμος ξέρει να ξεχωρίζει το χιούμορ από τον ρατσισμό.

Στη συνέχεια ο Mokgerepi προσπάθησε να τα μαζέψει ανεβάζοντας την ίδια φωτογραφία της Leeyonce με τη λεζάντα «Girlfriend Goals», αλλά τελικά δεν έπεισε κανένα!

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…