Newsroom

Newsroom

Ανέστειλε την περιοδεία της η τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε

Ανέστειλε την περιοδεία της η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Αριάνα Γκράντε, μετά την επίθεση αυτοκτονίας στη Βρετανία, όπου έχασαν την ζωή τους 22 άνθρωποι. Η επίθεση σημειώθηκε αφού ολοκληρώθηκε η συναυλία της στο Μάντσεστερ Αρένα.

5925e7001dc52419508b4598

Η 23χρονη τραγουδίστρια ήταν προγραμματισμένο να δώσει δύο συναυλίες αύριο και μεθαύριο στο στάδιο O2 Αρένα στο Λονδίνο, στο πλαίσιο της περιοδείας της «Dangerous Woman». Οι δύο συναυλίες ακυρώθηκαν, όπως και οι εμφανίσεις της έως την 5η Ιουνίου, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση της δισκογραφικής εταιρείας της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας.

«Εξαιτίας των τραγικών γεγονότων στο Μάντσεστερ, η περιοδεία ‘’Dangerous Woman’’ αναστέλλεται, ώσπου να μπορέσουμε να αξιολογήσουμε περαιτέρω την κατάσταση και να τιμήσουμε τη μνήμη εκείνων που χάθηκαν. Ο τρόπος ζωής μας, για μία ακόμη φορά, απειλήθηκε αλλά εμείς θα το ξεπεράσουμε αυτό όλοι μαζί», αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση.

Η Αριάνα Γκράντε δεν τραυματίστηκε στην επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν 22 άνθρωποι και να τραυματιστούν 64, πολλοί εκ των οποίων έφηβοι και κορίτσια. Η τραγουδίστρια, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, επέστρεψε στην οικία της στη Φλόριντα.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους