Newsroom

Newsroom

Ανεγκέφαλος τύπος χουφτώνει topless γυναίκα και παίρνει αυτό που του αξίζει (video)

Ένας ανεγκέφαλος και πολύ πιθανό και μεθυσμένος τύπος πήρε αυτό που του άξιζε όταν χούφτωσε το στήθος μιας νεαρής κοπέλας.

5a4f9e8c1dc52422478b45c9

Ο λόγος για την 20χρονη Madeline Anello-Kitzmiller που μαζί με τη φίλη της «περιποιήθηκαν», και πολύ επικεικά θα σχολιάζαμε εμείς, τον άνδρα.

Ειδικότερα, σε μουσικό φεστιβάλ για την παρανομή της Πρωτοχρονιάς στην Αυστραλία, η 20χρονη Madeline περπατούσε στο χώρο φορώντας ένα παρεό και έχοντας το στήθος της ακάλυπτο μόνο βαμμένο με γκλίτερ.

Ο άντρας που καθόταν σε κάποιο σημείο σηκώθηκε τρέχοντας, την προσέγγισε και την χούφτωσε. Μετά έφυγε πάλι τρέχοντας και κάθισε.

Η Madeline και η φίλη της, σε αντίθεση με κάποιος άνδρες που περπατούσαν ακριβώς από πίσω τους και είδαν το σκηνικό, πήγαν στο μέρος του άνδρα. Η δεύτερη του πέταξε το ποτό της στα μούτρα και η πρώτη του έριξε δυο – τρεις καλές σφαλιάρες.

Τραγικό σε όλο αυτό το γέλιο των φίλων του ακριβώς δίπλα.

Δείτε το βίντεο:

Η 20χρονη μετά από το συμβάν που έγινε viral χάρη σε μια χρήστη του Instagram, βγήκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και εξήγησε τι συνέβη ενώ ξεκαθάρισε μεταξύ άλλων: «Το στήθος μου δεν είναι sex toy και δεν προσκαλεί κανέναν».

Δείτε το βίντεο:

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…