Newsroom

Newsroom

Ανδρουλάκης: ΠΑΣΟΚ – Ν.Δ. δεν θα έχουν κοινά ψηφοδέλτια μαζί στις δημοτικές εκλογές

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο κοινής καθόδου του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές» τόνισε ο γραμματέας της…

androylakis

«Δεν υπάρχει κανένα σενάριο κοινής καθόδου του ΠΑΣΟΚ με τη Ν.Δ. στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές» τόνισε ο γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ο κ. Ανδρουλάκης σε δηλώσεις του κατά τη διάρκεια συνάντησης με 40 νέους δημοτικούς και περιφερειακούς συμβούλους που είχε στη Θεσσαλονίκη, είπε ότι υπήρξε διαφωνία με τις αλλαγές στον εκλογικό νόμο, γιατί, επί της ουσίας, όπως τις προτείνει το υπουργείο Εσωτερικών, ακυρώνει τις δημοτικές παρατάξεις και ενδυναμώνει τις προσωπικές στρατηγικές «σε μια εποχή που χρειαζόμαστε σύμβολα ενότητας και σχέδιο».

 «Αρα, εμείς σήμερα, πρέπει να ενισχύσουμε τις συλλογικότητες και τον προγραμματικό λόγο. Οι τοπικές κοινωνίες δεν χρειάζονται σωτήρες αλλά προγραμματικές συλλογικότητες» είπε.

Επιπλέον τόνισε ότι απελευθερώνεται ο θεσμός από τις παλαιοκομματικές αντιλήψεις περί χρίσματος.

«Ενθαρρύνουμε προτάσεις προγραμματικές, στη βάση της ανανέωσης και της προοδευτικής αντίληψης διακυβέρνησης των δήμων, από τα κάτω, από την κοινωνία των πολιτών», είπε και εξέφρασε την ελπίδα να υπάρξουν ανάλογες κινήσεις και από τα υπόλοιπα κόμματα.

Στη συνάντηση συμμετείχαν δημοτικοί σύμβουλοι από τον νομό Θεσσαλονίκης και περιφερειακοί σύμβουλοι από την Κεντρική Μακεδονία. Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ τους κάλεσε να δώσουν τη μάχη για τις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές. Το μήνυμα, είπε, είναι ανανέωση και συλλογικότητα.

«Αν αναδείξουμε ένα νέο ανθρώπινο προσωπικό με μια άλλη κουλτούρα, με μια άλλη αντίληψη, θα βοηθήσουμε και τον θεσμό και τις ευρύτερες προοδευτικές δυνάμεις, ανανεώνοντας το πολιτικό προσωπικό» είπε.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…