Ανδρέας Παχατουρίδης στο koutipandoras.gr για "φωτογραφικό" διαγωνισμό: Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπεύθυνος της προβοκάτσιας

Να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπεύθυνος της προβοκάτσιας για τον φερόμενο «φωτογραφικό» διαγωνισμό στο Δήμο Περιστερίου δήλωσε στο koutipandoras.gr ο Δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης.

5a09d64b1dc5242c2f8b45b7

Γράφει ο Νίκος Σπυρόπουλος

Ο Παχατουρίδης, όπως είχε προαναγγείλει από την Κυριακή με δηλώσεις του στον Τύπο, προσέφυγε το πρωί της Δευτέρας στον Εισαγγελέα για το θέμα του «φωτογραφικού» διαγωνισμού ύψους 40.000 ευρώ στο Δήμο Περιστερίου. «Κατέθεσα σήμερα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες. Πρέπει να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο υπεύθυνος της προβοκάτσιας», δήλωσε χαρακτηριστικά στο koutipandoras.gr ο κ. Παχατουρίδης.

Για το θέμα, που έγινε viral στα social media την Παρασκευή, το koutipandoras.gr δημοσίευσε ρεπορτάζ για την περίφημη φράση «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το» που «μπήκε» σε έγγραφο του Διαγωνισμού στη Διαύγεια.

Διαβάστε το ρεπορτάζ εδώ: «Φωτογραφικός» διαγωνισμός 40.000 ευρώ στον Δήμο Περιστερίου;

Ο Ανδρέας Παχατουρίδης δήλωσε μετά την κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς για την υπόθεση στην Ευελπίδων: «Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη. Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών. Γι’ αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες.

Όσον αφορά κάποιους κομματικούς υπνοβάτες, που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, προσπαθώντας να κομματικοποιήσουν το Δήμαρχο, πρέπει να ξέρουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου και την ακομμάτιστη επιλογή τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πάντα με την κοινωνία μαζί, κάτω από το φως της αλήθειας».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…