Newsroom

Newsroom

"Αναποφάσιστος" ο καιρός

Την Κυριακή αναμένονται τοπικές βροχές ή όμβροι στα Ηπειρωτικά κυρίως ορεινά από το μεσημέρι, με μεμονωμένες καταιγίδες στα κεντρικά και νότια ορεινά.

5a8914a41dc52487058b456a 4

Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια. Οι μετεωρολογικές συνθήκες ευνοούν την μεταφορά σκόνης στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί βαθμιαία τοπικά 6 μποφόρ.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Βαθμιαία λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές και στα δυτικά σποραδικούς όμβρους, κυρίως τις απογευματινές ώρες με πιθανότητα μεμονωμένες καταιγίδων στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία στα ανατολικά βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά τις μεσημβρινές-απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ και από το απόγευμα νότιοι με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και την Θράκη αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικέ βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά, ενώ μεμονωμένες καταιγίδες ενδέχεται να εκδηλωθούν στα ορεινά της δυτικής και κεντρικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ και στα ανατολικά βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Το απόγευμα θα στραφούν σε ανατολικούς νοτιοανατολικούς με την ίδια ένταση. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 16 ως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, την δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο προβλέπονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, κυρίως από το μεσημέρι με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Θα πνέουν άνεμοι ανατολικοί 3 με 4 και από το απόγευμα βαθμιαία τοπικά 5 και στα νότια 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως από το μεσημέρι με τοπικές βροχές ή όμβρους κυρίως στα ορεινά, όπου θα εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 και από το απόγευμα στα νότια τοπικά έως 6 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 16 ως 29 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Γρήγορα από τα νότια θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Θα πνέουν άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 30 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Βαθμιαία αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 3 με 5 μποφόρ. Ο υδράργυρος θα δείξει από 21 ως 30 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη. 

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

mamalakis alexiadou 2

Μαμαλάκης για Βέφα: «Λυπάμαι που στην ηλικία της θα ασχοληθεί με την πολιτική και με αυτό το κόμμα μάλιστα» (Video)

«Ένας κουρασμένος άνθρωπος τι μπορεί να προσφέρει στην πολιτική; Μέχρι και η μετακίνησή του είναι…

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Zantac FAQs img

Zantac: Τεράστιες αποζημιώσεις 100 εκατ. δολαρίων μετά από 4.000 αγωγές στις ΗΠΑ – Συνδέουν το φάρμακο με καρκίνο (Έγγραφα)

Όπως μετέδωσε το Bloomberg, η συμφωνία προβλέπει την καταβολή 25.000 δολαρίων σε κάθε χρήστη.

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

0359vissikareb0710

Βίσση για αντιδράσεις με συνέντευξη Καρβέλα: «Τι να τον δω; Αυτόν αγάπησα, αυτόν ερωτεύτηκα, αυτόν πιστεύω» (Video)

Τον ξαναγνώρισε ο κόσμος που δεν τον ήξερε, πρόσθεσε η τραγουδίστρια.