Newsroom

Newsroom

Ανακοίνωσε Ζιλέ ο Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γκιγιόμ Ζιλέ.

5988b26d1dc52414738b462c

Σε λιγότερο από τρεις ώρες μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Βέλγος μέσος πέρασε με επιτυχία από τα καθιερωμένα ιατρικά κι εργομετρικά τεστ κι εν συνεχεία μετέβη στα γραφεία του πειραϊκού συλλόγου, όπου και υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Πρόκειται για το 11ο απόκτημα των πρωταθλητών, με τον παίκτη να δηλώνει ανυπόμονος να αγωνιστεί μπροστά στον κόσμο του Ολυμπιακού. Όπως έγινε γνωστό, μάλιστα, ο 33χρονος πρώην άσος της Ναντ θα δηλωθεί κανονικά για τα δύο ματς των play off του Champions League με την Ριέκα.

Αμέσως μετά τις υπογραφές ο Ζιλέ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του συλλόγου: «Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Ήταν μία διαδικασία μακρά και δύσκολη η μεταγραφή μου, οπότε τώρα είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένος που υπέγραψα και ανυπομονώ να βρεθώ με τους νέους συμπαίκτες μου και να κάνω μεγάλα πράγματα στο γήπεδο».

Το μήνυμά του στον κόσμο του Ολυμπιακού είναι το ακόλουθο: «Θυμάμαι πολύ καλά τους οπαδούς του Ολυμπιακού γιατί είχα παίξει εναντίον του σε παιχνίδι του UEFA Champions League.

Αν και είχαμε χάσει τότε, ήταν μία πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα, καταπληκτικός κόσμος και αυτό μάλιστα έπαιξε ρόλο στην απόφαση μου να έρθω εδώ και ελπίζω να είναι και τώρα οι οπαδοί ευχαριστημένοι από την συνεισφορά μου. Θέλω και εγώ να προσφέρω τα μέγιστα στην ομάδα για να μπορέσω να τους κάνω χαρούμενους».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…