Newsroom

Newsroom

Ξανά fake news από το "Πρώτο Θέμα": στο στόχαστρο το Νοσοκομείο Αλεξανδρούπουλης

Με σκοπό να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία, το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την «δήθεν» νοσηλεία του ψυχιατρικού ασθενή που σκότωσε την κόρη του στην Ξάνθη

5a44c4c91dc524f12e8b4610

Δεν είναι λίγες οι φορές που το «Πρώτο Θέμα» δημοσιεύει ψευδείς ειδήσεις με σκοπό να διαβάλει τον δημόσιο τομέα, και ιδιαίτερα τα νοσοκομεία. 

Αυτή τη φορά φαίνεται να ξεπερνά κάθε όριο καθώς στις 22/12/2017 προχώρησε στην εξής δημοσίευση για τον ψυχιατρικό ασθενή που σκότωσε την κόρη του και αυτοκτόνησε στην Ξάνθη: 

«Συγκλονιστική είναι η αποκάλυψη ότι νοσηλευόταν στην Ψυχιατρική Κλινική Αλεξανδρούπολης απ’ όπου βγήκε με τριήμερη άδεια». 

Η πληροφορία αυτή δεν είναι αληθινή, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο διοικητής του Π.Γ. Νοσοκομείου Έβρου, κ. Δημ. Αδαμίδης, ο συγκεκριμένος ασθενής δεν νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης αλλά σε ιδιωτική κλινική άλλου νομού της Βόρειας Ελλάδας, απ’ όπου και πήρε τριήμερη άδεια!

«Εκείνο που είναι πραγματικά συγκλονιστικό είναι η ευκολία με την οποία το Πρώτο Θέμα, στην προσπάθειά του να απαξιώσει και να συκοφαντήσει τα δημόσια νοσοκομεία δημοσιεύει ψευδείς πληροφορίες χωρίς να τις διασταυρώσει από τα επίσημα στοιχεία του νοσοκομείου», τονίζει ο κ. Αδαμίδης απαιτώντας την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας και επιφυλασσόμενος για την άσκηση ενδίκων μέσων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…