Newsroom

Newsroom

Αν ψάχνεις για smartphone αυτό το καλοκαίρι, η Nokia έχει τη λύση

Η γενιά που μεγάλωσε έχοντας στο χέρι της το «σκληροπυρηνικό» Nokia 3310 γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ποιότητα και την αντοχή που μπορεί να έχει ένα κινητό τηλέφωνο. Αρκετά χρόνια μετά και μετά την επανέκδοση του ιστορικού της αυτού μοντέλου, η Nokia μπαίνει δυναμικά στο χώρο των smartphones κινητών υιοθετώντας φυσικά το κορυφαίο λειτουργικό Android στις συσκευές της.

596897bc1dc5248c488b458f

Αν ψάχνεις λοιπόν για smartphone αυτό το καλοκαίρι, τότε η νέα γκάμα κινητών τηλεφώνων της Nokia μπορεί να σου προσφέρει λύση για όλες σου τις ανάγκες. Τα Nokia 3, Nokia 5 και Nokia 6 συνθέτουν μία οικογένεια Smartphone όμορφης και κομψής σχεδίασης. Όλα είναι προορισμένα για ν’ αντέξουν στο χρόνο, χάρη στην πάντα αξιόπιστη υπογραφή της Nokia.


Νokia 3

Το Nokia 3 αποτελεί την επιτομή του εναρμονισμού της παραδοσιακής σχεδίασης με τις νέες σύγχρονες τάσεις. Είναι πανέμορφο και, παράλληλα, εξαιρετικά συμπαγές, χάρη στα ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά κατασκευής του.

Διαθέτει HD οθόνη αφής 5 ιντσών (ανάλυση 1280×720), με τα ζωντανά χρώματα και την απεικόνιση κάθε λεπτομέρειας ακόμα και σε συνθήκες ηλιοφάνειας. Προστατεύεται από Corning Gorilla Glass για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο από τις ενοχλητικές γρατζουνιές.

Από πλευράς κάμερας τώρα, τόσο η εμπρόσθια όσο και η οπίσθια κάμερα με 8MP διαθέτουν autofocus για καλύτερες, πιο σταθερές, και καθαρές λήψεις, καθώς και μεγάλο διάφραγμα f/2.0.

Φυσικά, το Nokia 3 «κρύβει» στο εσωτερικό του ισχυρό τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 6737 χρονισμένο στα 1.3GHz, για γρήγορη και ομαλή εκτέλεση των εντολών σου. Η ταυτόχρονη διεκπεραίωση εργασιών δεν το φοβίζει και είσαι σε θέση να έχεις ανοικτές πολλαπλές εφαρμογές, ώστε να επιτυχείς το καλύτερο αποτέλεσμα.

Η εμπειρία χρήσης του Nokia 3 γίνεται ακόμα πιο εύκολη και απολαυστική χάρη στο προεγκατεστημένο κορυφαίο λειτουργικό Android 7.0 Nougat. 



Nokia 5

Και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα όμορφο και ανθεκτικό κινητό. Το Nokia 5 έχει το χάρισμα της απόλυτης αρμονίας καθώς συνδυάζει με εξαίρετο τρόπο την κλασική αίσθηση μίας συσκευής Nokia με την καινοτομία στη σχεδίαση, παρουσιάζοντας ένα μίνιμαλ και καλαίσθητο αποτέλεσμα.

Το Nokia 5 διαθέτει τον ισχυρό οκταπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 430, χρονισμένο στα 1.4GHz, και μνήμη RAM 2GB, για ταχύτατη και σταθερή απόκριση στις «δοκιμασίες» που του θέτεις. 

Η ταυτόχρονη διεκπεραίωση εργασιών δεν αποτελεί πρόβλημα ούτε στο ελάχιστο και είσαι σε θέση να απολαύσεις απρόσκοπτο multitasking. 

Το Nokia 5 «τρέχει» με το κορυφαίο λειτουργικό Android 7.1.1 Nougat. 



Nokia 6

Με άνετη και μεγάλη οθόνη Full HD οθόνη 5.5 ιντσών (ανάλυση 1920×1080) που προστατεύεται από γυαλί Corning Gorilla το Nokia 6 ξεχωρίζει από την πρώτη ματιά. Μπορείς κάθε στιγμή της ημέρας να απολαύσεις δίχως άγχος το αγαπημένο σου περιεχόμενο, όπως βίντεο και φωτογραφίες, σε μία οθόνη που δεν χάνει τη «ζωντάνια» και την ευκρίνεια της ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Άλλωστε μπορείς να βλέπεις από κάθε πιθανή γωνία, ώστε να μπορείς άνετα να δεις ένα βίντεο μαζί με τους φίλους σου χωρίς να στριμώχνεσαι.

Από πλευράς κάμερας, το Nokia 6 διαθέτει μπροστινή 16MP με Autofocus για σταθερές λήψεις που ελαχιστοποιούν την πιθανότητα θολούρας ή κουνήματος, αυτόματη ανίχνευση προσώπων για ακόμα μεγαλύτερη ανάδειξη λεπτομερειών και μεγάλο διάφραγμα f/2.0.

Επιπλέον, χάρη στο διπλό LED flash τα χρώματα δείχνουν λαμπερά χωρίς όμως να αλλοιώνεται η φυσικότητά τους, ακόμα και σε συνθήκες όπου ο χαμηλός φωτισμός κάνει ότι μπορεί για να σε παιδέψει, καθώς το σκοτάδι δεν θα επηρεάσει την ποιότητα της εικόνας και του τελικού αποτελέσματος.

Η εμπρόσθια κάμερα 8MP είναι εξοπλισμένη με ευρυγώνιο φακό, κάτι που σημαίνει ότι ευνοεί τις ομαδικές selfies που τόσο αγαπάς εσύ και η παρέα σου. Πλέον, δεν θα μείνει κανείς με το παράπονο ότι έμεινε εκτός κάδρου και μπορείς να προετοιμαστείς για τις πιο τρελές και ποιοτικές selfies που τράβηξες ποτέ, σε μία παραλία, στη βραδινή σου έξοδο, όπου και ότι επιθυμείς να αποτυπωθεί για πάντα σε μία φωτογραφία. 


Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…