Άλλη μια προχειροδουλειά της Bild: ρεπορτάζ για το πού κρύβουν οι Ελληνες τα λεφτά τους με DJ να λέγεται πότε Βαγγέλης πότε Γιάννης (δείτε φώτο

Η «Bild» δημοσιεύει φωτορεπορτάζ για το πού κρύβουν τα λεφτά τους οι Έλληνες. Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται σε…

bild1

Η «Bild» δημοσιεύει φωτορεπορτάζ για το πού κρύβουν τα λεφτά τους οι Έλληνες. Το δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας αναφέρεται σε γλάστρες κι άλλα ευφάνταστα σημεία, υποστηρίζοντας πως οι συμπατριώτες μας έχουν χάσει κάθε εμπιστοσύνη και πως από τον Ιανουάριο έκαναν «φτερά» από τις ελληνικές τράπεζες 23 δισεκατομμύρια ευρώ.

Στο ίδιο κομμάτι εμφανίζεται ο 32χρονος DJ, ονόματι Βαγγέλης στη φωτό και Γιάννης στο ρεπορτάζ (!), να φορά την κουκούλα και δείχνει στον φωτογραφικό φακό ότι έχει κρύψει 2.000 ευρώ στα ντουλάπια της κουζίνας του.

Την ίδια ώρα, η 83χρονη συνταξιούχος Άννα Τ. υποδεικνύει μία γλάστρα στο μπαλκόνι της ως «την ιδανική κρυψώνα» για τα 3.000 ευρώ που φυλά για ώρα ανάγκης, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Μέσα σε ένα κουτί που είναι κρυμμένο ανάμεσα στα κρυστάλλινα ποτήρια της η 53χρονη Δήμητρα Δ. κρύβει 10.000 ευρώ και δηλώνει στην εφημερίδα: «Τα λεφτά μου είναι ασφαλέστερα σπίτι. Δεν φοβάμαι τους διαρρήκτες, έχω καλό συναγερμό».

Σε έτερη φωτογραφία παρουσιάζεται ένα χέρι που αποκαλύπτει ότι μέσα σε μια μαξιλαροθήκη βρίσκονται χαρτονομίσματα των 50, 500 και 200 ευρώ.





Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…