Newsroom

Newsroom

Αλαλούμ με τις εκλογές στην Κεντροαριστερά

Αλλάζουν οι ημερομηνίες, όπως όλα δείχνουν, στην διεξαγωγή των εκλογών για τον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς μετά τις τελευταίες εξελίξεις και την «ψυχρολουσία» από την προσφορά της Vodafon. Το μήνυμα της Γεννηματά

59c63c081dc524c07a8b458d

Πλέον, η επιτροπή Αλιβιζάτου περιμένει την προσφορά της Cosmote καθώς και την τελική απόφαση της Wind, προκειμένου να καταλήξει στις τελικές της αποφάσεις.

Η Wind καταρχήν προϋπολογίζει το κόστος στις 300.000 ευρώ ζητώντας όμως και «εταιρεία-συνοδοιπόρο», που θα αναλάβει δηλαδή το κομμάτι του λογισμικού.

Δεδομένο θεωρείται ότι η ημερομηνία εκλογής θα μεταφερθεί πέραν της 5ης Νοεμβρίου και θα μετακινηθεί προς Δεκέμβριο.

Η Φώφη Γεννηματά σε συνέντευξη της στο Έθνος, τόνισε ότι το βάρος της επιτροπής Αλιβιζάτου τώρα πρέπει να στραφεί στη εξασφάλιση της on line διασύνδεσης των καλπών, χωρίς άλλη καθυστέρηση». Όπως ήταν οι πρώτοι και οι μόνοι που κατέθεσαν συγκεκριμένη πρόταση, ζητώντας εγγυήσεις για την πολιτική αξιοπιστία και το αδιάβλητο της διαδικασίας. «Εγγυήσεις που καμιά από τις τρεις μεγάλες εταιρείες, στις οποίες απευθύνθηκε ο κ. Αλιβιζάτος, δεν έδωσε», τόνισε η κ. Γεννηματά.

Γεννηματά: Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ

«Ξεχάστε ό,τι υπολογίζατε μέχρι τώρα. Η ισχυρή Κεντροαριστερά είναι εδώ», δηλώνει η Φώφη Γεννηματά ότι θα διαμηνύσει στον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μόλις εκλεγεί στην ηγεσία του νέου ενιαίου φορέα της Κεντροαριστεράς.

«Σχέδια θα αναγκαστούν να αλλάξουν σύντομα ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, που σήμερα αλαζονικά πιστεύουν ότι “έχουν δεμένο τον γάιδαρό τους” με το παιχνίδι του μικρού δικομματισμού. Ξεχνούν ότι οι πολίτες δεν είναι δεδομένοι», συμπληρώνει η κ. Γεννηματά ζητώντας καθαρή εντολή για να εγγυηθεί, όπως λέει, προσωπικά την ενότητα, τη σύνθεση των διαφορετικών απόψεων, τον σεβασμό όλων.

«Ενωμένοι θα κάνουμε το άλμα. Είμαι βέβαιη ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα για όλα όσα οφείλουμε στη χώρα και τους πολίτες. Το ΠΑΣΟΚ είναι στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αναγέννηση της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης.

Η δυναμική του νέου φορέα θα προσδιορίσει τις μελλοντικές αποφάσεις των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν στο εγχείρημα», τονίζει.

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και υποψήφια για την ηγεσία δηλώνει πως αν φοβόταν το άνοιγμα της συμμετοχής δεν θα άνοιγε τη διαδικασία. Μόνη μου, με πρωτοβουλία μου έβαλα τον εαυτό μου στην κρίση των πολιτών. 

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

μητσο

Αλαζονικές δηλώσεις από Μητσοτάκη στο ΣΚΑΪ: «Η οικονομία πάει καλά και οι φόροι μειώνονται» (video)

Εκτός τόπου και χρόνου τα όσα είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη του στο ΣΚΑΪ

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

6200599

Ο καιρός το Πάσχα: Άνοιξη στα νησιά, Φθινόπωρο στα βόρεια ορεινά – Πώς θα κυλήσει η Μεγάλη Εβδομάδα (Βίντεο/ Χάρτες)

«Πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές…