Ακόμα πιο… στενές οι οικονομικές θέσεις στα αεροπλάνα

Καλά διαβάσατε, στενότερα, λεπτότερα και μάλλον πιο πιεστικά πρόκειται να είναι τα καθίσματα της οικονομικής θέσης, γι’ αυτό φροντίστε να…

aeroplano 13

Καλά διαβάσατε, στενότερα, λεπτότερα και μάλλον πιο πιεστικά πρόκειται να είναι τα καθίσματα της οικονομικής θέσης, γι’ αυτό φροντίστε να διατηρήσετε τη… σιλουέτα σας, αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε πολύ τα επόμενα χρόνια.

Αφού όλες οι μετρήσεις δείχνουν ότι οι αεροπορικές με τις χαμηλότερες τιμές κερδίζουν τον… πόλεμο, χωρώντας περισσότερους επιβάτες στο αεροπλάνο, το ίδιο πρόκειται να ακολουθήσουν και πολλές άλλες εταιρίες, για οικονομικούς λόγους.

Τα καθίσματα Recaro BL3520, για παράδειγμα, ζυγίζουν λιγότερο από 11 κιλά το καθένα, γλιτώνοντας χρήματα σε καύσιμα, ενώ είναι σχεδιασμένα έτσι ώστε να τοποθετούνται το ένα πιο κοντά στο άλλο. Τα Recaro SL 3510, που προορίζονται για δίωρες πτήσεις, ζυγίζουν 9,1 κιλά, έχουν λεπτότερη πλάτη, μικρότερο δίσκο, ενώ δεν διαθέτουν μηχανισμό ανάκλισης.

Εκτός από τα καθίσματα, πρόκειται να μικρύνουν και οι… τουαλέτες, ενώ ήδη από το 2013 η Delta έχει εφαρμόσει μικρότερες τουαλέτες στο 737-900, χαρίζοντας έτσι χώρο για 4 ακόμη θέσεις.

Πηγή: clickatlife.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…