"Αιχμηρό" σχόλιο Βαξεβάνη στο Facebook για ΜΜΕ και Άδωνη μετά τη συμφωνία στο Eurogroup

Για «δράκους» που αντικατέστησαν την πραγματική είδηση για ακόμη μια φορά σε διάφορα ΜΜΕ αλλά και για την πιο πρόσφατη κρίση πανικού του Άδωνη Γεωργιάδη μετά την επίτευξη της συμφωνίας ελληνικής κυβέρνησης και δανειστών, κάνει λόγο σε αιχμηρή του ανάρτηση στο Facebook, ο Κώστας Βαξεβάνης.

57852db71dc5249d798b497f 1

Ο δημοσιογράφος μέσα σε λίγες γραμμές ασκεί κριτική στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την αδιάφορη πλέον αντιπολίτευσή της, μιας και αυτή βασιζόταν τόσο καιρό στη ρητορική περί καταστροφής της χώρας από τους χειρισμούς της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ.

Ο Κώστας Βαξεβάνης, σχολιάζει και τα ελληνικά MΜΕ τα οποία αν και σε πρώτο χρόνο ενημέρωσαν αξιοπρεπώς για το κλείσιμο της συμφωνίας, έπειτα ξεκίνησαν το ίδιο γαϊτανάκι με καταστροφολαγνικούς τίτλους και σχόλια.

Διαβάστε ολόκληρη την καυστική ανάρτηση:

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.