On air απειλές στον ρεπόρτερ του "HOT DOC" Μάκη Νοδάρο για τον θάνατο του σκηνοθέτη Γ. Κοτσώνη (ηχητικό ντοκουμέντο)

Πρωτοφανή επίθεση στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο με απειλές, απαξιωτικούς, προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, έκανε στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» στο Ionion FM,…

kotsonis

Πρωτοφανή επίθεση στον δημοσιογράφο Μάκη Νοδάρο με απειλές, απαξιωτικούς, προσβλητικούς και υβριστικούς χαρακτηρισμούς, έκανε στην εκπομπή «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» στο Ionion FM, ο προϊστάμενος του ΕΚΑΒ Δυτικής Ελλάδας Γρηγόρης Μπαράκος με αφορμή το ρεπορτάζ του σταθμού και της «Ελευθεροτυπίας» για τον τραγικό θάνατο του 67χρονου και μέχρι πρότινος σκηνοθέτη  της πρωινής ενημερωτικής ζώνης του MEGA Γιάννη Κοτσώνη, στις Θίνες Βαρθολομιού που πέθανε αβοήθητος περιμένοντας το ασθενοφόρο .

Πέθανε περιμένοντας το ασθενοφόρο …που χάλασε στον δρόμο!

Συγγενείς και φίλοι του κατήγγειλαν δημόσια από την πρώτη στιγμή ότι το πρώτο ασθενοφόρο από το Κέντρο  Υγείας Βάρδας έπαθε βλάβη και ξέμεινε στον δρόμο … Κλήθηκε άλλο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας που όμως παραδόξως υπέστη και αυτό μηχανική βλάβη και ξέμεινε στην διαδρομή. Τελικά μετά από μία ώρα και δεκαπέντε λεπτά αγωνιώδους αναμονής,  έφτασε το τρίτο ασθενοφόρο από το νοσοκομείο Πύργου στην παραλία Θινών Βαρθολομιού για να παραλάβει τον 67χρονο, χωρίς όμως να έχει  τον απαραίτητο απινιδωτή αν και είχαν ενημερωθεί οι αρμόδιοι για καρδιακό επεισόδιο. Ήταν όμως πολύ αργά καθώς απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του .

ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ “ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ”

«Ψεύτης, άσχετος και από το αυτί στον διευθυντή !

« Είστε ψεύτης , άσχετος και πρέπει να ντρέπεστε που γράφετε αυτά τα πράγματα . Θέλετε να τρομοκρατήσετε τον κόσμο . Θα σας κάνω μήνυση . Θα πάρω τηλέφωνο τον διευθυντή της Ελευθεροτυπίας.» – ανέφερε μεταξύ άλλων σε ένα πρωτοφανές παραλήρημα απειλών και κραυγών στον «αέρα» του Ionion Fm ο κ. Μπαράκος κι έκλεισε το τηλέφωνο, αγνοώντας τις εξηγήσεις του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου ότι το ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού και της εφημερίδας , βασίζεται σε επώνυμες μαρτυρίες και καταγγελίες.

Αυτόπτες μάρτυρες διαψεύδουν τον διευθυντή του ΕΚΑΒ

«Τα πράγματα έγιναν όπως ακριβώς τα περιγράφετε στο ρεπορτάζ . Εγώ τηλεφώνησα από το [προσωπικό μου τηλέφωνο στο ΕΚΑΒ και μου είπαν ότι χάλασαν τα δύο ασθενοφόρα. Το τρίτο ήρθε από Πύργο μετά από μια ώρα, πήρε τον ασθενή σαν τσουβάλι και έφυγε. Έχω καταγράψει τις τηλεφωνικές κλήσεις στο κινητό μου για όποιον αμφισβητεί την αλήθεια » –  ανέφερε στο Ionion FM  ο Γιώργος Κοκκορίνος κάτοικος της περιοχής και αυτόπτης μάρτυρας θλιβερού περιστατικού.

ΤΡΙΣΑΓΙΟ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο 67ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗΣ ΤΟΥ MEGA

Επιβεβαιώνει και η οικογένεια του 67χρονου σκηνοθέτη

Την εγκληματική αργοπορία και το μπάχαλο που επικρατεί με τα οχήματα του ΕΚΑΒ,  αποκάλυψε στην ΕΡΤ OPEN και η σύζυγος του θανόντος :  «Το μοναδικό που ελπίζω πια είναι ο χαμός του ανθρώπου μου να σταθεί η αφορμή για να διορθωθεί η κατάσταση στο χώρο της υγείας και να μην θρηνήσουμε άδικα και άλλους συνανθρώπους μας» ανέφερε στον δημοσιογράφο της ΕΡΤ Γιώργο Μαρινόπουλο.

«Είναι ντροπή κρατικοί υπάλληλοι να απειλούν δημοσιογράφους επειδή γράφουν την αλήθεια και κάνουν ρεπορτάζ, την ώρα που έχουν στα χέρια τους επώνυμες μαρτυρίες για το πώς έγινε το περιστατικό» ανέφερε ο Γιώργος Μαρινόπουλος.

Συνηθισμένοι από απειλές…

«Είναι πολύ περίεργο γεγονός  ο κ. Μπαράκος να απειλεί τον συνάδελφο Μάκη Νοδάρο την ώρα που όλα τα στοιχεία και οι μαρτυρίες επιβεβαιώνουν το ρεπορτάζ του. Την ώρα που πολίτες βγαίνουν επώνυμα και καταγγέλλουν την αργοπορία του ΕΚΑΒ. Με μηνύσεις και απειλές δεν πτοείται το Ionion FM  ανέφερε ο διευθυντής του σταθμού Δημήτρης Κολόκας.

Ακούστε εδώ το ηχητικό ντοκουμέντο:

 

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…