Newsroom

Newsroom

Αγλαΐα Κυρίτση: Μοναδικός προορισμός η νίκη της κοινωνίας και των ανθρώπων του Β. Αιγαίου

Κάλεσμα προς τους πολίτες να αξιοποιήσουν τη δύναμη που έχουν στα χέρια τους και να γίνουν, από την επομένη των…

kyritsi 0

Κάλεσμα προς τους πολίτες να αξιοποιήσουν τη δύναμη που έχουν στα χέρια τους και να γίνουν, από την επομένη των εκλογών, οι πρωταγωνιστές απηύθυνε η υποψήφια περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Αγλαΐα Κυρίτση, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής ομιλίας της και παρουσίασης των υποψηφίων στο Βαθύ της Σάμου.

Η επικεφαλής της παράταξης «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή» επανέλαβε ότι μοναδικός προορισμός είναι «η νίκη της κοινωνίας και των ανθρώπων του Β. Αιγαίου», σημειώνοντας βασικά σημεία από το πρόγραμμα της παράταξης για την παραγωγική ανασυγκρότηση των νησιών, το ακτοπλοϊκό, το χώρο της υγείας και για το μεταναστευτικό.

Μετά την παρουσίαση των 11 υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων του συνδυασμού, στο βήμα ανέβηκε ο υποψήφιος δήμαρχος με τον συνδυασμό ΣΑΜΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ Τάσος Κοζώνης, ο οποίος προέτρεψε όλους να μετατρέψουν την αγανάκτηση σε διεκδίκηση. Μιλώντας για το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού είπε χαρακτηριστικά: «Δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά η ποιότητα. Όσοι απαρτίζουν το ψηφοδέλτιό μας είναι εκλεκτοί. Προσδοκούμε να διαμορφώσουμε τοπικά ένα δημιουργικό, αυτοδιοικητικό κοινωνικό και αναπτυξιακό πεδίο αμφισβητώντας κάθετα το ισχύον σύστημα».

Ο κ Κοζώνης παρουσίασε τους 63 υποψηφίους, ενώ το λόγο πήρε τέλος η βουλευτής Σάμου Αγνή Καλογερή, καλώντας όλους να στηρίξουν τα ψηφοδέλτια της Αγλαΐας Κυρίτση και του Τάσου Κοζώνη.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…