Newsroom

Newsroom

Αφιέρωμα στο σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα το Νοέμβριο μόνο στη Nova!

Κάθε Δευτέρα στις 22:00 μόνο στο Novacinema2HD

59f1b8a51dc5245b538b4670

Οι Δευτέρες του Νοεμβρίου έρχονται με μεσογειακό αέρα, μέσα από ένα μοναδικό αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα. Κάθε Δευτέρα στις 22:00 οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν αγαπημένες ελληνικές ταινίες σκηνοθετημένες από τον Σωτήρη Γκορίτσα αποκλειστικά στο Novacinema2HD. 

Οι ταινίες του σκηνοθέτη Σωτήρη Γκορίτσα έχουν παρουσιαστεί σε διεθνή φεστιβάλ και έχουν αποσπάσει βραβεία και διακρίσεις. Το αφιέρωμα ξεκινάει τη Δευτέρα 6 Νοεμβρίου με την βραβευμένη ταινία «Απ’ τα κόκαλα βγαλμένα», μία κωμωδία που περιγράφει την εμπειρία ενός ειδικευόμενου ορθοπεδικού που ξεκινά την επαγγελματική του καριέρα σε ένα δημόσιο νοσοκομείο, όπου βρίσκεται αντιμέτωπος με την κωμικοτραγική καθημερινότητα του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Το καστ της ταινίας πλαισιώνουν οι Αργύρης Ξάφης, Μηνάς Χατζησάββας, Δημήτρης Ημελλος και Στέλιος Μάινας.

Με πρωταγωνιστές τους μοναδικούς Στέλιο Μάινα, Γεράσιμο Σκιαδαρέση, Γιώτα Φέστα και Κατερίνα Ζαπάτκα η κωμωδία «Βαλκανιζατέρ» θα προβληθεί στις 13 Νοεμβρίου. Η ταινία εξιστορεί την απόφαση δύο άφραγκων φίλων, του Σταύρου και του Φώτη, να δοκιμάσουν την τύχη τους στη μαύρη αγορά της Βουλγαρίας. Ξεκινούν, λοιπόν, ένα ταξίδι με πολλά απρόοπτα κι αναποδιές… Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου έρχεται η ταινία «Μπραζιλέρο» με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους Στέλιο Μάινα, Μαρία Κεχαγιόγλου, Γεράσιμο Σκιαδαρέση και Ελισάβετ Μουτάφη. Η κωμωδία «Μπραζιλέρο» αφηγείται τη ζωή του Βασίλη, γνωστού ως «Μπραζιλέρο», αφού «αγοράζει» Βραζιλιάνους παίκτες για την τοπική ποδοσφαιρική ομάδα. Τα χρήματα, όμως, που χρησιμοποιεί προέρχονται από ένα κοινοτικό δάνειο. Έτσι ο Βασίλης θα έρθει αντιμέτωπος με τους Ευρωπαίους ελεγκτές…

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 27 Νοεμβρίου με την κοινωνική ταινία «Παρέες», που περιγράφει τα γεγονότα που βίωσε μία παρέα Αθηναίων, κατά τις πασχαλινές τους διακοπές, όταν ανακάλυψαν το πτώμα ενός άγνωστου άνδρα. Προσπαθώντας να αποφύγουν την κατηγορία του φόνου, ζουν τη δική τους εβδομάδα των παθών. Το πρωταγωνιστικό καστ πλαισιώνεται από τους Βαγγέλη Μουρίκη, Ιεροκλή Μιχαηλίδη, Μαρία Πρωτόπαππα και Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

Oι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους, θα διατίθενται σε Nova On Demand και NovaGO, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται!

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

5956209

Καιρός: Εκεί θα χτυπήσει η κακοκαιρία – Χάρτης με το συνολικό ύψος βροχής (Εικόνες)

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης παρουσίασε τις περιοχές που ενδέχεται να εμφανίσουν τα πιο μεγάλα ύψη βροχής.

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

γρίπη ιός

Γρίπη των πτηνών: Συναγερμός από τον ΠΟΥ για κίνδυνο εξάπλωσης στους ανθρώπους

Οι αγελάδες και οι κατσίκες εντάχθηκαν στον κατάλογο των ειδών που επλήγησαν τον περασμένο μήνα…

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

AP - Ζελένσκι

Ουκρανία: Συνελήφθη Πολωνός που συνεργαζόταν με τη Ρωσία για σχέδιο δολοφονίας του Ζελένσκι

Ο ύποπτος φέρεται να δήλωσε στην πολωνική εισαγγελία ότι είχε αναλάβει την αποστολή να συλλέξει…

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

elefantas montana

Viral βίντεο από Μοντάνα: Ελέφαντας το έσκασε από τσίρκο και έσπειρε τον πανικό στους δρόμους της πόλης

Το NBC Montana μετέδωσε πλάνα με τον 58χρονο ασιατικό ελέφαντα ονόματι «Βιόλα» να βρίσκεται στους…