Newsroom

Newsroom

Αφιέρωμα στην Οσκαρική ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς στη Nova!

Κάθε Πέμπτη στις 22:00 θα προβάλλονται επιλεγμένες ταινίες με τις μοναδικές ερμηνείες της Οσκαρικής ηθοποιού!

599e95e81dc5246a128b46dd

Με αφορμή την πρεμιέρα «Passengers», τα κινηματογραφικά κανάλια της Nova, θα προβάλλουν για όλο το Σεπτέμβριο κάθε Πέμπτη στις 22:00 αποκλειστικά στο Novacinema2HD, ένα μοναδικό αφιέρωμα στην Οσκαρική ηθοποιό Τζένιφερ Λόρενς, με επιλεγμένες ταινίες από την πλούσια φιλμογραφία της.

Το αφιέρωμα αρχίζει στις 7/9 με την ρομαντική κομεντί «Οδηγός Αισιοδοξίας» όπου η Τζένιφερ Λόρενς θα γνωρίσει τον Μπράντλεϊ Κούπερ. Μέσα από την ταινία «Οδηγός Αισιοδοξίας», η Τζένιφερ Λόρενς, διεκδίκησε και κέρδισε το πρώτο της όσκαρ για την καλύτερη ερμηνεία σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στη συνέχεια, οι Τζένιφερ Λόρενς, Τζος Χάτσερσον, Ντόναλντ Σάδερλαντ, Λίαμ Χέμσγουορθ και Τζούλιαν Μουρ πλαισιώνουν το καστ για την ταινία «Η Επανάσταση – Μέρος 2ο», μία περιπέτεια, που θα μεταδοθεί στις 14/9.

Στις 21/9 θα μεταδοθεί η διασκεδαστικά ανισόρροπη αναπαράσταση ενός αληθινού success story, το «Joy», μία ταινία υποψήφια για δύο χρυσές σφαίρες. Στην δραματική κομεντί, πρωταγωνιστούν η Τζένιφερ Λόρενς, η οποία βραβεύτηκε με χρυσή σφαίρα για την ερμηνεία της ενώ παράλληλα ήταν υποψήφια για όσκαρ για 4η φορά στην καριέρα της, ο Μπράντλεϊ Κούπερ, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο και ο Έντγκαρ Ραμίρεζ.

Το αφιέρωμα ολοκληρώνεται στις 28/9 με την ταινία «Passengers», σκηνοθετημένη από τον υποψήφιο για Όσκαρ, Μόρτεν Τίλντουμ, ενώ το καστ πλαισιώνουν οι ταλαντούχοι Τζένιφερ Λόρενς, Κρις Πρατ, Μάικλ Σιν και Λόρενς Φίσμπερν. Πρόκειται για μία ταινία επιστημονικής φαντασίας, που βάζει στο παιχνίδι το ρομαντικό στοιχείο, ενώ ταυτόχρονα κάνει την αγωνία των τηλεθεατών να κορυφώνεται.

Οι ταινίες έρχονται σε High Definition και σε ήχο Dolby Digital Surround 5.1, ενώ μετά την προβολή τους θα διατίθενται μέσω των υπηρεσιών Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να τις απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!


Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…