Άφαντος ο Μάρκους Μπεργκ, δεν απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού

Άγνοια δηλώνει προς το παρόν ο Παναθηναϊκός ως προς τη φημολογούμενη συμφωνία του Μάρκους Μπεργκ με την Αλ Αΐν, την ίδια στιγμή όμως που όπως μεταδίδει το ραδιόφωνο του SPORT FM o σουηδός φορ είναι εξαφανισμένος και δεν απαντάει στις κλήσεις των ανθρώπων του «τριφυλλιού» που αναμένουν κάποια ενημέρωση από τον παίκτη.

5808993d1dc5241d1c8b488b

Την ίδια στιγμή φαίνεται πως ο Νίκος Λυμπερόπουλος κατάφερε να εντοπίσει στο τηλέφωνο τον μάνατζερ του Μπεργκ ο οποίος φέρεται να του δήλωσε πως υπάρχει κρούση τόσο από την Αλ Αΐν, όσο και από ομάδα της Κίνας, δίχως ωστόσο να παραδεχτεί κάποια συμφωνία.

Για το ζήτημα πήρε εν τω μεταξύ επίσημα θέση η ΠΑΕ Παναθηναϊκός τονίζοντας ότι αφ’ ενός δεν επιχείρησε η ίδια να πουλήσει τον παίκτη και αφ’ ετέρου δεν ήταν σε γνώση της οποιασδήποτε επαφές του Μπεργκ με άλλη ομάδα.

Προσθέτει, δε, πως επιθυμία της ομάδας είναι να παραμείνει ο Μπεργκ και να κλείσει την καριέρα του με το «τριφύλλι» στο στήθος, αλλά εφόσον ο ίδιος επιμείνει για οποιονδήποτε λόγο να αποχωρήσει, τότε θα σεβαστεί την επιθυμία του, αρκεί φυσικά να ικανοποιηθεί οικονομικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Ο Παναθηναϊκός δεν έκανε την παραμικρή ενέργεια για την πώληση του Μάρκους Μπεργκ, ούτε γνώριζε τις επαφές του ποδοσφαιριστή με ενδιαφερόμενες ομάδες. Ως γνωστόν με τον Μάρκους υπάρχει εν ισχύ συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2019. Κατανοούμε την πιθανή επιθυμία του ποδοσφαιριστή να αποκομίσει σε αυτή τη φάση της καριέρας του κάποιο σημαντικό οικονομικό όφελος.

Ο Παναθηναϊκός δεν σκοπεύει να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειες του Μάρκους, με την απαραίτητη προϋπόθεση ότι θα ικανοποιηθούν οι απόλυτα λογικές απαιτήσεις του συλλόγου. Αν και αυτονόητο, επιθυμούμε να επισημανθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο Παναθηναϊκός θέλει να συνεχίσει να συμπορεύεται με τον Μάρκους μέχρι το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας. Όμως εάν οικονομικοί, οικογενειακοί και άλλοι λόγοι τον ωθούν σε άλλη επιλογή για την καριέρα του, εμείς θα το σεβαστούμε.

Ο Μάρκους ήταν, είναι και εφόσον το επιθυμεί και ο ίδιος θα παραμείνει ηγέτης του Παναθηναϊκού».

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…