Άδωνις: Η Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας (video)

Όσο κι αν ο Άδωνις Γεωργιάδης προσπαθεί να λειάνει τις ακροδεξιές γωνίες του και να εμφανιστεί ως δήθεν φιλελεύθερος νεοδημοκράτης, το παρελθόν του τον προδίδει. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, ως βουλευτής του ΛΑΟΣ πριν από χρόνια, έπνεε μένεα για τη ΝΔ και για τα στελέχη της.

5aa022711dc52433518b45dc

Έχει κατά καιρούς χαρακτηρίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη τεμπέλη, λαϊκιστή και βαθύπλουτο γόνο, έχει μιλήσει για τον τρόπο με τον οποίο στελέχη της ΝΔ έπαιρναν μίζες, έχει λοιδορήσει δημοσίως τον Αντώνη Σαμαρά, έχει χαρακτηρίσει προδότη τον Κώστα Καραμανλή και φυσικά έχει χαρακτηρίσει επικίνδυνη για μια σειρά από ζητήματα τη Ντόρα Μπακογιάννη.

Σε μια από τις γνωστές εξάρσεις του στην τηλεοπτική του εκπομπή, ο Γεωργιάδης σχολίαζε προ ετών για την Ντόρα Μπακογιάννη ότι «έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας» και συμπλήρωνε με βεβαιότητα πως στη θέση της υπουργού Εξωτερικών την είχαν διορίσει οι ΗΠΑ. Διαπίστωνε δε ότι «όσο γρηγορότερα φύγει τόσο το καλύτερο» αφού «καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη» καθότι για τον ίδιο αυτός ήταν ο σκοπός του «διορισμού» της: να κάνει ζημιά! 

Διαβάστε σχετικά: Άδωνις Γεωργιάδης για Κυριάκο Μητσοτάκη: «Λαϊκιστής, βαθύπλουτος γόνος και τεμπέλης»

Φανταστείτε τώρα ότι αυτά ήταν τα πιο σοβαρά απ’ όσα έλεγε ο σημερινός αντιπρόεδρος του Κυριάκου Μητσοτάκη για τη Ντόρα Μπακογιάννη. Διότι κατά τα λοιπά, εξηγούσε πως είναι αδιανόητο μια υπουργός της Ελλάδας να απεμπολεί το όνομα «Θεοδώρα» και να χρησιμοποιεί το «Ντόρα». Μας πληροφορούσε μάλιστα ότι εκείνος θα απαγόρευε δια νόμου κάτι τέτοιο.

Διαβάστε τι έλεγε ο Άδωνις Γεωργιάδης και δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο:

«Η κ. Θεοδώρα Μητσοτάκη. Αυτό είναι το όνομά της. Η κ. Θεοδώρα Μητσοτάκη το έκανε Ντόρα Μπακογιάννη. Εγώ θα το απαγόρευα δια νόμου να είσαι υπουργός της Ελλάδος, να διαφημίζεις την Ελλάδα και να λέγεσαι Ντόρα. Πώς γίνεται αυτό το πράγμα ρε παιδιά; Βγαίνεις προς τα έξω για να διαφημίσεις την Ελλάδα και απεμπολείς το όνομα Θεοδώρα; Και το κάνεις Ντόρα; Τέλος πάντων, το προσπερνάω αυτό. Τόσα καταλαβαίνει, τόσα κάνει.

Εδώ υπάρχει κάτι σημαντικότερο. Η κ. Ντόρα Μητσοτάκη – Μπακογιάννη έχει αναλάβει εργολαβικά τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας. Δηλαδή μια Τουρκία η οποία σκοτώνει έναν Έλληνα πιλότο, καταστρέφει το αεροπλάνο του, κάνει παραβιάσεις νυχθημερόν, μας ζητάει τα ρέστα για το F-16 και πάει η κ. Μπακογιάννη στην Κωνσταντινούπολη για να κάνει τι; Για να κάνει τις δημόσιες σχέσεις της Τουρκίας.

Η κυρία αυτή μπήκε σ’ αυτή τη θέση από τις ΗΠΑ, αυτή τη διόρισαν, είμαι βέβαιος ότι ο κ. Καραμανλής δεν την ήθελε, και έχει μπει για να κάνει ζημιά. Όσο γρηγορότερα φύγει τόσο το καλύτερο. Λοιπόν, η κ. Ντόρα Μπακογιάννη σ’ αυτή τη θέση που είναι καθίσταται μέρα με τη μέρα επικίνδυνη».

Διαβάστε σχετικά: Γεωργιάδης: Καραμανλής, Σαμαράς και Μπακογιάννη προδότες και εθνικά επικίνδυνοι (video)


Διαβάστε σχετικά: Ο Άδωνις Γεωργιάδης περιγράφει με γλαφυρότητα πώς έφευγαν οι βαλίτσες με τις μίζες (video)

Καιρός: «Καμπανάκι» από τον Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από τον Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…