Αβραμόπουλος: H αλληλεγγύη δεν είναι α λα καρτ – Kοινή και ευρωπαϊκή προσέγγιση

Προσερχόμενος στην αυστριακή Καγκελαρία για τη "μίνι" Σύνοδο Κορυφής στη Βιέννη ο Επίτροπος Μετανάστευσης, Δημήτρης Αβραμόπουλος υπογράμμισε ότι η αλληλεγγύη δεν είναι α λα καρτ και ότι η αντιμετώπιση της μεταναστευτικής πρόκλησης χρειάζεται κοινή και ευρωπαϊκή προσέγγιση.

57e661a71dc524894f8b4567

Είπε, επίσης, ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσορίζει τη συνάντηση, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική και τόνισε ότι είναι ώρα να συζητήσουμε και να αντιμετωπίσουμε την μεταναστευτική πρόκληση, τονίζοντας ότι χρειάζεται κοινή και ευρωπαϊκή προσέγγιση.

Σημείωσε ότι το αποτέλεσμα των συζητήσεων που γίνονται και που θα ακολουθήσουν πρέπει να είναι η επίδειξη αλληλεγγύης μεταξύ μας και οι απελπισμένοι άνθρωποι να τύχουν αντιμετώπισης με ανθρωπισμό και αξιοπρέπεια. Υπογράμμισε, τέλος, ότι η αλληλεγγύη και η υπευθυνότητα είναι βασικές ευρωπαϊκές αξίες και αρχές.

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.