Newsroom

Newsroom

Γιατί εκτέλεσε την πρώην του ο Κιμ Γιονγκ Ουν; (βίντεο)

Στις 20 Αυγούστου 2013, 12 άνθρωποι στήθηκαν απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα, παρουσία των συγγενών τους. Ήταν όλοι τους μουσικοί…

kim jong un

Στις 20 Αυγούστου 2013, 12 άνθρωποι στήθηκαν απέναντι από το εκτελεστικό απόσπασμα, παρουσία των συγγενών τους. Ήταν όλοι τους μουσικοί ή χορευτές, οι οποίοι κατηγορήθηκαν από το καθεστώς της Βόρειας Κορέας για δημιουργία και κυκλοφορία πορνογραφικού υλικού. Μια εξ’ αυτών ήταν η τραγουδίστρια Χυόν Σονγκ Βολ, πρώην ερωμένη του δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, Κιμ Γιονγκ Ουν.

Η είδηση της εκτέλεσης έκανε το γύρο του κόσμου, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν αρκετές πληροφορίες ή ντοκουμέντα σχετικά με το παράνομο υλικό που διακινούσαν οι εκτελεσθέντες. Φήμες λένε πως ο δικτάτορας συνέχιζε να βλέπει την τραγουδίστρια, ενώ είχε παντρευτεί την Ρι Σολ-Γιου, η οποία μάλιστα ήταν παλαιότερα μέλος του ίδιου μουσικού σχήματος με την ερωμένη.

Αυτός φαίνεται, σύμφωνα με την Daily Mail, να είναι και ο βασικός λόγος της εκτέλεσης των άτυχων μουσικών, η ζήλια της συζύγου για τα καμώματα του δικτάτορα με την πρώην.

Διάφορα βίντεο έχουν έκτοτε δει το φως της δημοσιότητας, υποστηρίζοντας πως είναι τα αυθεντικά βίντεο που ενοχοποίησαν και οδήγησαν στο εκτελεστικό απόσπασμα τους 12 μουσικούς και χορευτές. Η Κίνα διέρρευσε το πιο διαδεδομένο, στο οποίο εμφανίζονται τρεις χορεύτριες, μεταξύ των οποίων και η Χυόν Σονγκ-Βολ, να χορεύουν με κορμάκια το τραγούδι “Aloha Oe” του Elvis Presley.

Φαίνεται πως η δυτική μουσική εξόργισε τον δικτάτορα, ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι είναι το γεγονός ότι βρέθηκαν Βίβλοι στα σπίτια κάποιων εκ των 12 μουσικών, παρά το γεγονός ότι έχουν απαγορευθεί. Οι μουσικοί συνελήφθησαν και αντιμετωπίστηκαν ως πολιτικοί αντιφρονούντες.

Οι οικογένειες και οι φίλοι των θυμάτων βρέθηκαν ένοχοι ως σύνεργοι στις πράξεις των εκτελεσθέντων και οδηγήθηκαν σε στρατόπεδα καταναγκαστικής εργασίας.

Δείτε το βίντεο που, σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, έγινε η αιτία για την εκτέλεση της πρώην ερωμένης του δικτάτορα.

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

InCollage 20240419 160043944

Μελέτη: Μήπως τα ακραία σχόλια εναντίον της έρχονται από τη ΝΔ; – Οι αναρτήσεις της Λίνας Κλείτου

«Mε την όψιμη μεταγραφή με τις άλλοτε βαρύνουσες πολιτικές δηλώσεις για το πώς τρώει φαλλούς…

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

image 1 1

Σάμος: Τρόμος στο νησί καθώς έσπασε ρήγμα που δεν είχε σπάσει το 2020 – Σύσταση να αποφεύγονται κτίρια με βλάβες (Video)

Σύμφωνα με την ΕΡΤ δεν έχει αναφερθεί καμία ζημιά σε κτίρια του νησιού, ενώ, όπως…