Newsroom

Newsroom

Η ΛΑΕ καταγγέλλει Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων-ΕΡΤ γιατί δεν την "παίζουν"

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου, τη διεύθυνση του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) και τον εποπτεύοντα υπουργό για…

lafazanis 46

Η Λαϊκή Ενότητα καταγγέλλει το Μέγαρο Μαξίμου, τη διεύθυνση του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΜΠΕ) και τον εποπτεύοντα υπουργό για την συστηματική, απαράδεκτη και αντιδημοκρατική παρασιώπηση της ΛΑ.Ε, των παρεμβάσεών της και των δηλώσεων του επικεφαλής της.

Αυτή η αυταρχική και εκδικητική πολιτική εφαρμόστηκε από το ΑΜΠΕ σε βάρος της Λαϊκής Ενότητας και σήμερα Κυριακή (29/11) αλλά και χθες, με τις ενοχλητικές, ίσως, δηλώσεις, του επικεφαλής της Παν. Λαφαζάνη και του Γρ. Τύπου αντίστοιχα, για το Συμβούλιο αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, οι οποίες πετάχθηκαν στον κάλαθο των αχρήστων και αγνοήθηκαν από τα Δελτία και τις Ειδήσεις του ΑΜΠΕ.

Ούτε το ΑΜΠΕ ούτε κανένας πολιτικός προϊστάμενος του έχουν πολιτικό και θεσμικό δικαίωμα να αγνοούν τη ΛΑ.Ε, η οποία για μερικές χιλιάδες ψήφους δεν είναι στη Βουλή και εκπροσωπείται με ευρωβουλευτή στο Ευρωκοινοβούλιο.

Η ΛΑ.Ε δεν πρόκειται να ανεχθεί άλλο μια τέτοια συμπεριφορά ούτε να ”εκλιπαρεί” κάθε φορά για κάποια καταχώρηση.

Η Λαϊκή Ενότητα θα αντιδράσει στη λογοκρισία σε βάρος της με όλα τα δυνατά δημοκρατικά και νόμιμα μέσα που διαθέτει. Θα αντιδράσει και μάλιστα πολύ γρήγορα, νομικά, θεσμικά και κινηματικά για να προασπίσει τη δημοκρατία και το δικαίωμα της στοιχειώδους πολυφωνικής ενημέρωσης, το οποίο καταπατείται βάναυσα από τους νέους μνημονιακούς εξουσιαστές.

ΥΓ. Θα επανέλθουμε γρήγορα και θα επανέλθουμε,επίσης, ελέγχοντας και τα κρατικά τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα ενημέρωσης. Διότι δεν είναι δυνατόν η ΕΡΤ να δίνει την εντύπωση πως ακολουθεί το δρόμο της ΝΕΡΙΤ.

Πηγή: Λαϊκή Ενότητα

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…