Newsroom

Newsroom

Την ώρα που η Ευρώπη ικετεύει την Αγκυρα Τούρκοι-μέλη του ISIS συνελήφθησαν στο Μαρόκο

Η Αστυνομία του Μαρόκου συνέλαβε τρεις υπόπτους για χακάρισμα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων δύο Τούρκους-μέλη στο Ισλαμικό Κράτος. Οι…

marocco

Η Αστυνομία του Μαρόκου συνέλαβε τρεις υπόπτους για χακάρισμα τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού, μεταξύ των οποίων δύο Τούρκους-μέλη στο Ισλαμικό Κράτος.

Οι Αρχές του Μαρόκου ανακοίνωσαν ότι έχουν ξεσκεπάσει μια σειρά από πυρήνες της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος τους τελευταίους μήνες και συγκεκριμένα 3 πυρήνες τζιχαντιστών μετά τις επιθέσεις της Παρασκευής 13 Νοεμβρίου στο Παρίσι.

Οι πρόσφατες συλλήψεις τζιχαντιστών μελών στο Ισλαμικό Κράτος έγιναν στην πόλη Οούτζντα (Oujda) στα ανατολικά της χώρας.

«Οι δύο Τούρκοι εμπλέκονται στο χακάρισμα τηλεφωνικών επικοινωνιών, χρησιμοποιώντας εξελιγμένο τεχνικό εξοπλισμό», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Από την ανάκριση προέκυψε ότι οι δύο Τούρκοι ήταν μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, ο ένας μάλιστα είχε εκπαιδευτεί σε στρατόπεδο τζιχαντιστών στην επαρχία Χάμα της Συρίας, όπου έμαθε να χειρίζεται όπλα και συμμετείχε και σε μάχες ενάντια στον στρατό της Συρίας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι οι δύο Τούρκοι είχαν επαφές με επιχειρησιακούς διοικητές της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος.

Πηγή: tribune.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…