Ο Βορίδης προτείνει κατάργηση της δημοκρατίας: Θέλει παραίτηση της κυβέρνησης και πρωθυπουργό το Σαμαρά χωρίς εκλογές (ΒΙΝΤΕΟ)

Την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία χωρίς εκλογές, μετά από παραίτηση της κυβέρνησης, πρότεινε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στη Βουλή, ως επιχείρημα προς την κυβέρνηση που ζητά συναίνεση σε κεντρικά ζητήματα. Ο πρώην υπουργός που φαίνεται πως δεν ξεχνά τις καταβολές του, μάλλον δεν έχει καταλάβει τί αποφάσισε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου, τις 5 Ιουλίου και τις 20 Σεπτεμβρίου...

voridis 5 1

Την επαναφορά της Νέας Δημοκρατίας και του Αντώνη Σαμαρά στην εξουσία χωρίς εκλογές, μετά από παραίτηση της κυβέρνησης, πρότεινε ο Μάκης Βορίδης μιλώντας στη Βουλή, ως επιχείρημα προς την κυβέρνηση που ζητά συναίνεση σε κεντρικά ζητήματα. Ο πρώην υπουργός που φαίνεται πως δεν ξεχνά τις καταβολές του, μάλλον δεν έχει καταλάβει τί αποφάσισε ο λαός στις 25 Ιανουαρίου, τις 5 Ιουλίου και τις 20 Σεπτεμβρίου…

«Μας λέτε ότι θέλετε συναίνεση. Να συνεννοηθούμε πρώτα. Καταρχήν, τι μας ζητάτε; Να πάμε αντάμα και παρέα να κόψουμε τις συντάξεις, όταν στο δικό μας πρόγραμμα του Ιανουαρίου αυτό δεν υπήρχε; Εάν υπάρχει χρεία συναίνεσης δεν θα πρέπει πρώτα να συνεννοηθούμε; Και εδώ έχω μια ιδέα για το πώς μπορεί αυτό να γίνει και ξέρω πως θα πρωτοτυπήσω και είναι η εξής» είπε ο Μάκης Βορίδης από το βήμα της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής, για να προσθέσει: 

«Πρώτα θα πρέπει να υπάρξει ομολογία σφάλματος. Να πείτε δηλαδή ότι κάνατε λάθος σε αυτά που λέγατε. Μετά την ομολογία η έμπρακτη μετάνοια. Να παραιτηθείτε… Να παραιτηθεί η κυβέρνηση. Και επειδή θα μου πείτε ότι έχετε νωπή λαϊκή εντολή και δεν μπορούν να γίνουν εκλογές, υπάρχει λύση. Θα παραιτηθείτε από την κυβέρνηση και θα στηρίξετε κυβέρνηση εθνικής ενότητας με κορμό τη ΝΔ και πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά… Θα γυρίσουμε, δηλαδή εκεί που ήμασταν τον Ιανουάριο, πριν την ανατροπή της κυβέρνησης Σαμαρά».

Αμέσως μετά ακολούθησε αναστάτωση στην αίθουσα της ολομέλειας με τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας να επικροτούν και να χειροκροτούν τον Μάκη Βορίδη και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να τον αποδοκιμάζουν. 

Να θυμίσουμε πως ο Μάκης Βορίδης, εκτός από τσεκουροφόρος ακτιβιστής της ελληνικής ακροδεξιάς, κορυφαίο στέλεχος του ΛΑΟΣ και μνημονιακός υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά, αυτή την περίοδο στηρίζει την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, με τον τελευταίο να έχει καλοδεχτεί την υποστήριξη…

Δείτε τί είπε ο Βορίδης και σε βίντεο:

 

 

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…