Newsroom

Newsroom

Νέος καταζητούμενος για τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι

Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 30χρονου Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι κυκλοφορούσε μαζί με τον ύποπτο - κλειδί Σαλά Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, εξέδωσαν την Τρίτη οι βελγικές αρχές.

police france

Διεθνές ένταλμα σύλληψης σε βάρος του 30χρονου Μοχάμεντ Αμπρινί, ο οποίος αναγνωρίστηκε ότι κυκλοφορούσε μαζί με τον ύποπτο – κλειδί Σαλά Αμπντεσλάμ δύο ημέρες πριν από τις επιθέσεις στο Παρίσι, εξέδωσαν την Τρίτη οι βελγικές αρχές.

Ο Μοχάμεντ Αμπρινί εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο κατεγράφη την 11η Νοεμβρίου σε πρατήριο καυσίμων στο Ρεσόν (στο Ουάζ, βόρειο Παρίσι), να οδηγεί το αυτοκίνητο μάρκας Clio που χρησιμοποιήθηκε δύο ημέρες αργότερα στις επιθέσεις, σύμφωνα με δελτίο Τύπου που εξέδωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία. 

Στο υλικό αυτό τον Αμπρινί συνοδεύει ο Σαλά Αμπντεσλάμ. Οι αρχές χαρακτηρίζουν τον άνδρα «επικίνδυνο και ενδεχομένως οπλισμένο», ενώ εξηγούν ότι «αναζητείται αυτή τη στιγμή από τη βελγική και τη γαλλική αστυνομία». Ένα διεθνές και ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης έχει εκδοθεί σε βάρος του.

Γεννηθείς την 27η Δεκεμβρίου του 1984, ο Μοχάμεντ Αμπρινί, «έχει ύψος 1.75 μέτρα και αθλητικό παράστημα. Έχει σκούρο χρώμα δέρματός, σκούρα μαλλιά και λεπτό πρόσωπο» σύμφωνα με την περιγραφή της αστυνομίας, που δόθηκε στη δημοσιότητα μαζί με μια έκκληση προς όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να ειδοποιήσει τις αρχές.
Η αστυνομία μάλιστα συστήνει στους πολίτες εάν τον εντοπίσουν να μην επέμβουν, αλλά να ειδοποιήσουν αμέσως τις αρχές.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…