Newsroom

Newsroom

Πρώτος σκόρερ ο Πούτιν – "Βομβαρδίζει" και στο χόκεϊ επί πάγου

Παίζοντας χόκεϊ επί πάγου στο Σότσι, γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του ο Βλάντιμιρ Πούτιν και πέτυχε τα μισά σχεδόν γκολ της ομάδας του. Γιατί παράλληλα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, πρέπει να συντηρηθεί κι ο μύθος του "υπερ-προέδρου" στο εσωτερικό της χώρας.

putin hockey

Παίζοντας χόκεϊ επί πάγου στο Σότσι, γιόρτασε τα 63α γενέθλιά του ο Βλάντιμιρ Πούτιν και πέτυχε τα μισά σχεδόν γκολ της ομάδας του. Γιατί παράλληλα με τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στη Συρία, πρέπει να συντηρηθεί κι ο μύθος του “υπερ-προέδρου” στο εσωτερικό της χώρας.

Ο αγώνας χόκεϊ πραγματοποιήθηκε σε γήπεδο που χρησιμοποιήθηκε στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2014 και μάλιστα ο Πούτιν πέτυχε 7 από τα 15 γκολ της ομάδ;ς του που επιβλήθηκε των αντιπάλων με σκορ 15 – 10. Το πλήθος δεν σταμάτησε να επευφημεί την ομάδα του Ρώσου προέδρου, στην οποία συμμετείχαν επίσης ο υπουργός Άμυνας και παλαίμαχοι αστέρες του αθλήματος. 

Στην ομάδα των ηττημένων που μάλλον είχαν… αδύναμη άμυνα, συμμετείχαν παλιοί φίλοι του Πούτιν, ανάμεσά τους ορισμένοι από τους ευπορότερους επιχειρηματίες της Ρωσίας. Ο Βλαντίμιρ Πούτιν έκανε μια επίδειξη της καλής του φυσικής κατάστασης αλλά και της αγωνιστικότητάς του, παρά τα 63 του χρόνια.

Φορώντας μια στολή χόκεϊ με τα χρώματα της ρωσικής σημαίας, απευθύνθηκε στους θεατές αλλά και τους συμπαίκτες του, λέγοντας: «Αυτός που αναλαμβάνει δράση και στοχεύει στη νίκη θα καταφέρει να νικήσει χωρίς αμφιβολία. Καλή τύχη σε όλους!».

Το ειρωνικό της υπόθεσης είναι ότι ο εκπρόσωπος Τύπου του προέδρου γνωστοποίησε ότι ο Ρώσος ηγέτης θα εορτάσει τα γενέθλιά του «χωρίς τυμπανοκρουσίες» μαζί με φίλους και αγαπημένους του…

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…