Newsroom

Newsroom

Παρθενική ομιλία Λεβέντη στη Βουλή: Δεν δίνω ψήφο εμπιστοσύνης λόγω Καμμένου

Στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στους συμβούλους των βουλευτών, ισχυριζόμενος  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές οι οποίοι έχουν από πέντε συμβούλους, δηλαδή περίπου 750 άτομα. «Μου είπε ένας χωροφύλακας που είναι του ΣΥΡΙΖΑ "πάρτους, πάρτους, διότι όλες αυτές είναι οικογένειες που ψηφίζουν". Δεν ξέρω ποιος είναι, δεν του πήρα το όνομα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

levedis kinisi

Στην παρθενική του ομιλία στη Βουλή, ο Βασίλης Λεβέντης αναφέρθηκε στους συμβούλους των βουλευτών, ισχυριζόμενος  ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει 145 βουλευτές οι οποίοι έχουν από πέντε συμβούλους, δηλαδή περίπου 750 άτομα. «Μου είπε ένας χωροφύλακας που είναι του ΣΥΡΙΖΑ “πάρτους, πάρτους, διότι όλες αυτές είναι οικογένειες που ψηφίζουν”. Δεν ξέρω ποιος είναι, δεν του πήρα το όνομα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«Θα θέσω σοβαρό θέμα για τους συμβούλους. Δεν θα το αφήσω έτσι. Θα ξεσκεπάσουμε την σαπίλα. Ελπίζω σε όλα αυτά που θα κάνουμε να έχουμε συμμάχους τους τίμιους βουλευτές», συνέχισε ο Βασίλης Λεβέντης.

«Αλλιώς ανέμενα την Βουλή και βρίσκω άδειο το κοινοβούλιο. Το μόνο που ακούω στους διαδρόμους είναι πόσους συμβούλους έχει ο βουλευτής και τίποτα για το λαό. Το πιο λυπηρό ήταν η ομιλία του Πρωθυπουργού. Αν τη συγκρίνεις με εκείνες του Σαμαρά, ήταν κατά 90% ίδιες. “Θα”, “θα”, όλα θα γίνουν», σημείωσε.
 
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο ότι ο ίδιος και το κόμμα του θα πάρει τα προνόμια και την κρατική χρηματοδότηση επισημαίνοντας: «Για ιεραπόστολους ψάχνετε; Είμαι βλάκας να μην τα πάρω; Η έννοια της παρουσίας της Ένωσης Κεντρώων στη Βουλή είναι σε όλους να κοπούν τα προνόμια».

Τέλος, κατηγόρησε τους δημοσιογράφους ότι τον εμφανίζουν πρόθυμο να ψηφίσει την κυβέρνηση μη αναφέροντας πως στην επιστολή του στον Πρωθυπουργό θέτει ως όρους εννέα σημεία. «Αν με ρωτάτε αν θα ψηφίσω την κυβέρνηση, σας λέω πως από την ώρα που ο κ. Τσίπρας διάλεξε τον κ. Καμμένο χωρίς να μου τηλεφωνήσει, δεν θα δώσω ψήφο εμπιστοσύνης», είπε και πρόσθεσε «προτίμησε να μοιράσει τα λάφυρα. Ας τα μοιράσει λοιπόν να δούμε πόσο θα κρατήσουν».

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους