Newsroom

Newsroom

Σχοινούσα: Κηδεύτηκε η 10χρονη που σκοτώθηκε στο μπάνιο από ηλεκτροπληξία

Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της μικρής μαθήτριας που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι η μικρή Σοφία τους,…

Συντετριμμένοι οι γονείς και τα αδέλφια της μικρής μαθήτριας που δεν μπορούν ακόμα να πιστέψουν ότι η μικρή Σοφία τους, έφυγε τόσο ξαφνικά και τόσο γρήγορα από τη ζωή…

Ένας θρήνος απλώθηκε στο νησί από όλους τους Σχοινουσιώτες, αλλά και τους συγγενείς και φίλους από την Αμοργό, το Κουφονήσι, την Ηρακλειά και την Αθήνα, που συνέρρευσαν στο νησί για να συνοδεύσουν στην τελευταία κατοικία τη 10χρονη που καμάρωναν για την ευφυΐα της…

Η κηδεία τελέσθηκε σήμερα Κυριακή στις 15:00, λίγη ώρα μετά την επιστροφή της σορού και των γονέων με ελικόπτερο στο νησί, αφού είχε ολοκληρωθεί η διαδικασία της νεκροψίας σε νοσοκομείο.

Η νεκρώσιμη ακολουθία έγινε στο εκκλησάκι του Αγίου Νεκταρίου στο κτήμα της οικογένειας, ενώ στον ίδιο χώρο έγινε και η ταφή μετά από έκκληση της οικογένειας, που έγινε αποδεκτή.

Η 10χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες του cycladesvoice.gr, λίγο πριν πάει για ύπνο μπήκε στην τουαλέτα. Η ώρα περνούσε και ενώ η μικρή καθυστερούσε να βγει οι γονείς της διερωτήθηκαν όπως ήταν φυσικό και αφού δεν πήραν απάντηση όταν την φώναξαν έσπευσαν στο μπάνιο.

Το 10χρονο αγγελούδι τους βρισκόταν αναίσθητο. Το σοκ που υπέστησαν απερίγραπτο. Αμέσως, συνειδητοποιώντας ότι το παιδί τους δεν ανταποκρινόταν μετέφεραν τη μικρή στο Περιφερειακό Ιατρείο του νησιού. Η γιατρός, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέβαλε συνεχείς και επίμονες προσπάθειες για να επανέλθει στη ζωή η δεκάχρονη, όμως δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της.

Η μικρή είχε μελανά σημεία στο σωματάκι της και όπως ενημερώθηκε σχετικά και το Νοσοκομείο- Κέντρο – Υγείας Νάξου υπέστη στο μπάνιο ηλεκτροπληξία, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς ακριβώς. Στη Σχοινούσα έφτασε κλιμάκιο αστυνομικών, ενώ λίγο πριν τις 3 το απόγευμα του Σαββάτου η σορός της μικρής, συνοδεία των γονέων της, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο για νεκροψία.

Πηγή: protothema.gr

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…