Newsroom

Newsroom

Ο λόγος που ο Βούτσης δεν ψήφισε τον εαυτό του!

Την πίεση των στιγμών και την ευθύνη την οποία του αναλογεί, επικαλέστηκε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης προκειμένου…

voutsis 12

Την πίεση των στιγμών και την ευθύνη την οποία του αναλογεί, επικαλέστηκε ο νέος πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης προκειμένου να δικαιολογήσει την εμφανή συγκίνησή του όταν ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της εκλογής του και σύσσωμη η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ τον καταχειροκροτούσε.

Ο νέος πρόεδρος της Βουλής αποκάλυψε, επίσης, ότι στις 181 θετικές ψήφους δεν εντοπίζεται η δική του καθώς, όπως είπε, έχει ως «γούρι» να μην ψηφίζει τον εαυτό του σε εκλογικές αναμετρήσεις που συμμετέχει ο ίδιος.

Ωστόσο, δεν έκυψε την απογοήτευσή του από το γεγονός ότι τα κόμματα της αντιπολίτευσης παρέκκλιναν από την πάγια στάση που τηρούταν τα προηγούμενα χρόνια και ήθελε να υπερψηφίζονται όλες οι προτάσεις για τα αξιώματα του προέδρων και των αντιπροέδρων του Κοινοβουλίου. Υποστήριξε, πάντως, ότι το «προηγούμενο» που δημιουργήθηκε με την Ζωή Κωνσταντοπούλου λειτούργησε εις βάρος της δικής του υποψηφιότητας.