Newsroom

Newsroom

O Γιάννης Αγγελάκας παρέα με τη νέα του μπάντα!

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με "ψυχή βαθιά", που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός "χωρίς κανόνες", καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα "αιρετικό" παραλήρημα.

aggelakas 0

Είναι ένας από τους πιο σημαντικούς, πολύμορφους καλλιτέχνες της σύγχρονης Ελλάδας, με χειμαρρώδη παρουσία πάνω στη σκηνή, ένας ξεχωριστός τραγουδιστής με “ψυχή βαθιά”, που καταφέρνει να συνεπαίρνει με τη ξεχωριστή ερμηνεία του. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός “χωρίς κανόνες”, καταφέρνει σε κάθε εμφάνισή του, να απογειώνει τη διάθεση του κοινού σε ένα “αιρετικό” παραλήρημα.

Με ιδιαίτερη χαρά λοιπόν υποδεχτήκαμε την ευχάριστη είδηση ότι ο Γιάννης Αγγελάκας θα ανέβει στη σκηνή ενός εξίσου σημαντικού χώρου της Αθήνας, για τρεις βραδιές του Νοεμβρίου (27-29/11), ετοιμάζοντας ένα “γλέντι” παρέα με την καινούρια του μπάντα.

Ο λόγος για το Αn Club των Εξαρχείων, όπου μαζί με τους: Λαμπρινή Γρηγοριάδου στην ακουστική κιθάρα, Αναστάση Βουκυκλαράκη στα τύμπανα, Γιάννη Σαββίδη στην ηλεκτρική κιθάρα, Γιώργο Αβραμίδη στην τρομπέτα και James Wylie στο σαξόφωνο θα μας παίξει τραγούδια απο όλες τις φάσεις της μέχρι τώρα διαδρομής του (προσωπικούς δίσκους, Τρύπες, διασκευές ρεμπέτικων, κ.α.), καθώς και καινούργιο υλικό από τον δίσκο που θα ηχογραφεί με τους μουσικούς του από τον Σεπτέμβριο και καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα.

Πληροφορίες

Αn Club, Σολωμού 13-15, Εξάρχεια Τιμές εισιτηρίων ανά ημέρα 10 ευρώ (τα πρώτα 200 εισιτηρια) 12 ευρώ (τα επόμενα 200 εισιτηρια) 13 ευρώ (τα τελευταία 200 εισιτήρια) Θα κυκλοφορήσουν 600 εισιτηρια ανά ημέρα Προπώληση: Ticket house και Rythm Records Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00 Έναρξη Παρασκευή – Σάββατο 22:00 / Kυριακή 21:30

Πηγή: in.gr

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…