Newsroom

Newsroom

Η εναλλακτική δημοσκόπηση που θα συζητηθεί, στο HOT DOC που κυκλοφορεί: Αριστερός, δεξιός ή… λεβέντης;

Στο τεύχος 84 που κυκλοφορεί τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, το HOT DOC παρουσιάζει μια διαφορετική δημοσκόπηση που δεν έχει στόχο να δώσει μία ακόμα καταγραφή ποσοστών. Αντίθετα, προσφέρει εργαλεία κατανόησης της πολιτικής πραγματικότητας που θα παράξει το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα το βράδυ της 20ης Σεπτέμβρη και φυσικά του Έλληνα ως πολιτικό ον: Αριστερός, δεξιός ή... λεβέντης;

slider 84

Στο τεύχος 84 που κυκλοφορεί τρεις ημέρες πριν τις εκλογές, το HOT DOC παρουσιάζει μια διαφορετική δημοσκόπηση που δεν έχει στόχο να δώσει μία ακόμα καταγραφή ποσοστών. Αντίθετα, προσφέρει εργαλεία κατανόησης της πολιτικής πραγματικότητας που θα παράξει το ένα ή το άλλο αποτέλεσμα το βράδυ της 20ης Σεπτέμβρη και φυσικά του Έλληνα ως πολιτικό ον: Αριστερός, δεξιός ή… λεβέντης;

Πρόκειται για την έρευνα της QED που έγινε για το HOT DOC και την Hellasnet κι η οποία εξετάζει μια σειρά από ποιοτικά στοιχεία όπως το πώς αυτοπροσδιορίζονται οι πολίτες που βρίσκονται κοντά στο τάδε ή το δείνα κόμμα, πώς αξιολογούσαν κι αξιολογούν τον Αλέξη Τσίπρα κατά το “καυτό” πολιτικά καλοκαίρι που πέρασε και πώς βλέπουν την Ευρώπη και το ευρώ. 

Διαβάστε ακόμα στο HOT DOC που κυκλοφορεί:

Οι “υποβρύχιες” διαδρομές του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Γιατί ο στρατιωτικός εισαγγελέας απορεί με την πληρωμή 105 εκατ. που είχε κάνει ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας όταν βρισκόταν στο υπουργείο Άμυνας. Η διαμάχη του με το Γιώργο Καρατζαφέρη για το “μπροστάτζα” κι το “νονό” της Δεξιάς πολυκατοικίας. 

Δικαστικό “πραξικόπημα” στο στάδιο της δίωξης Βγενόπουλου. Έτσι χαρακτηρίζεται από δικαστικούς κύκλους η καινοφανής πρωτοβουλία της εισαγγελέα Εφετών Γεωργίας Τσατάνη να πάρει από τους εισαγγελείς Διαφθοράς τη δικογραφία με όλα τα στοιχεία για την υπό έλεγχο δραστηριότητα του Ανδρέα Βγενόπουλου στην Κύπρο κι ενώ εκείνοι είχαν φτάσει στο στάδιο της δίωξης. Διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης.

Ο πόλεμος, η χλιδή και το χρήμα στην Υεμένη, υπό τη Σαουδική Αραβία. Μέσα στην ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατεί σε όλη σχεδόν τη Μέση Ανατολή, η εστία της Υεμένης είναι χαρακτηριστική των ανρικρουόμενων συμφερόντων και των παρεμβάσεων που οδηγούν στη συνεχή αιματοχυσία, με το ρόλο του Ριάντ να είναι καταλυτικός.

Συνέντευξη Πολ Μέισον: “Ποιός πραγματικά επιθυμεί ένα Brexit;” Ο γνωστός για την έγκυρη κάλυψη της διαπραγμάτευσης της Ελλάδας με τους δανειστές, Βρετανός δημοσιογράφος εξηγεί στο HOT DOC σε τί συνίσταται ο ευρωσκεπτισκισμός στην πατρίδα του και πώς συνδέεται με ό, τι συμβαίνει στην Ευρώπη τους τελευταίους μήνες.

Ο άνθρωπος που “έστησε” το ποδόσφαιρο. Στο αθλητικό θέμα του τεύχους 84, το HOT DOC παρουσιάζει το Γουίλσον Ραζ Περουμάλ, τον άνθρωπο που έχει “χρεωθεί” το “στήσιμο” 100 αγώνων, έχει καταδικασθεί και χώρες ολόκληρες δαπανούν δεκάδες χιλιάδες δολάρια για να πετύχουν την έκδοσή του.

Διαβάστε το τεύχος 84 στην οθόνη του υπολογιστή σας ξεκινώντας με ένα “κλικ” στο εξώφυλλο:

                                          hd 84 cover

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…