Newsroom

Newsroom

Πρέβεζα: Αυτοκίνητο πήρε φωτιά εν κινήσει (video)

Φωτιά πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, ενώ κινούταν στην Εθνική Οδό Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστους λόγους άρχισε να βγάζει καπνούς.

preeeeee

Φωτιά πήρε το μεσημέρι της Δευτέρας ένα αυτοκίνητο, ενώ κινούταν στην Εθνική Οδό Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας. Λίγο μετά τη μία το μεσημέρι, το όχημα, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα, για άγνωστους λόγους άρχισε να βγάζει καπνούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο επιβάτες ευτυχώς κατέβηκαν άμεσα από το αυτοκίνητο και έβγαλαν γρήγορα τις αποσκευές τους, ωστόσο κάποιες από αυτές άρπαξαν από τις φλόγες που άρχισαν να καίνε το αυτοκίνητο.

Διερχόμενοι οδηγοί ειδοποίησαν την αστυνομία και την πυροσβεστική, καθώς η φωτιά έλαβε μεγάλες διαστάσεις, πέρασε στην απέναντι πλευρά του δρόμου και επεκτάθηκε σε κτήμα με ελαιόδεντρα.

Οι πυροσβέστες επικέντρωσαν τις προσπάθειές τους στην κατάσβεση της πυρκαγιάς από το κτήμα, καθώς το όχημα είχε ήδη καταστραφεί ολοσχερώς. Η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό διακόπηκε για περίπου μια ώρα.

Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε το pamepreveza.gr

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…