Newsroom

Newsroom

Σακελλαρίδης: Αυτό τον αγώνα θα τον δώσουμε μαζί αλλά το κόμμα δεν είναι βαρίδι

Τη στήριξή του στη νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παίρνοντας το λόγο στην Πανελλαδική Σύσκεψη του κόμματος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ωστόσο αιχμές προς την ηγεσία για παραγκωνισμό του κόμματος που ο κ. Σακελλαρίδης παρουσίασε ως "προϋπόθεση" για να πατήσει η ίδια η κυβέρνηση γερά στα πόδια της.

sakellaridis 26

Τη στήριξή του στη νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, παίρνοντας το λόγο στην Πανελλαδική Σύσκεψη του κόμματος. Ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος άφησε ωστόσο αιχμές προς την ηγεσία για παραγκωνισμό του κόμματος που ο κ. Σακελλαρίδης παρουσίασε ως “προϋπόθεση” για να πατήσει η ίδια η κυβέρνηση γερά στα πόδια της.

“Αυτόν τον αγώνα θα τον δώσουμε όλοι μαζί, και μέσα από αυτόν η κυβέρνηση της αριστεράς θα προκύψει ισχυρότερη” υπογράμμισε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης και τόνισε: “Συμφωνούμε όλοι ότι το μνημόνιο δεν μπορεί να αποτελέσει το κυβερνητικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ”, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν το λέει αυτό ως κουτοπονηριά ή για ψηφοθηρικούς λόγους. “Το θέμα είναι να επιλέξουμε τις μάχες που πρέπει να δώσουμε, ώστε να βάλουμε μπροστά το δικό μας πρόγραμμα” είπε χαρακτηριστικά.

Το κόμμα είναι προϋπόθεση, όχι βαρίδι

“Είμαστε αναγκασμένοι να αναστοχαστούμε, όχι μόνο για να ξεπεράσουμε την αριστερή μελαγχολία αλλά και για να μπορέσουμε να προχωρήσουμε με μεγαλύτερη γνώση και αποφαστικότητα” τόνισε ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος, επισημαίνοντας, παράλληλα, το πρόβλημα της “διάσπασης και της αποστράτευσης”. Επιπλέον, υπογράμμισε ότι “απαραίτητη προϋπόθεση για να πατήσει ισχυρά στα πόδια της η κυβέρνηση είναι το ίδιο το κόμμα, το οποίο δεν είναι βαρίδι, όπως λένε τα συστημικά μέσα”. Μάλιστα, δήλωσε την εναντίωσή του απέναντι σε ένα κόμμα που θα λειτουργεί με βάση επιτελεία και δημοσκοπήσεις και θα καλεί τα μέλη του μόνο για να δώσει εκλογικούς αγώνες και να στελεχώσει κυβερνητικές θέσεις. Αντιθέτως, εξήγησε ότι χρειάζεται ένα κόμμα “που θα συνδέεται με την κοινωνία και θα ακούει την κριτική της”.

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

AP23317538119864

Οι ΗΠΑ «ταΐζουν» την πολεμική μηχανή του Ισραήλ με στρατιωτική βοήθεια 13 δισ. δολαρίων

Ανεξάρτητη διεθνής έρευνα ζητά ο ΟΗΕ για τους ομαδικούς τάφους στα δυο μεγαλύτερα νοσοκομεία της…

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

ataman 2 1

Αταμάν: «Ό,τι και να γίνει, εμείς θα πάρουμε την σειρά- Αν δεν πάμε F4 δε θα ‘μαι του χρόνου στον Παναθηναϊκό»! (video)

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού μίλησε μετά την ήττα της ομάδας του, δίνοντας σήμα ανασύνταξης και…