Με ομοβροντίες κατά της κυβέρνησης ολοκληρώθηκε η συνάντηση Λαφαζάνη – Κωνσταντοπούλου

Ομοβροντίες κατά της κυβέρνησης από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά το πέρας της συνάντησής τους, με τον κ. Λαφαζάνη να κάνει για άλλη μια φορά λόγο για μετατροπή του Συντάγματος σε κουρελόχαρτο, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα... μουλωχτά.

2351374

Ομοβροντίες κατά της κυβέρνησης από τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και την Ζωή Κωνσταντοπούλου μετά το πέρας της συνάντησής τους, με τον κ. Λαφαζάνη να κάνει για άλλη μια φορά λόγο για μετατροπή του Συντάγματος σε κουρελόχαρτο, ενώ η κ. Κωνσταντοπούλου δήλωσε πως η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα… μουλωχτά.

Συγκεκριμένα, ο επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης αρχικά έκανε λογο για τη δημιουργία ενός αντιμνημονιακού μετώπου, τονίζοντας και πάλι πως το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο από τις μνημονιακές δυνάμεις του τόπου, ενώ κατέληξε λέγοντας ότι «η Ελλάδα δεν είναι ευρωαποικία».

Από την πλευρά της, η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημείωσε την ανάγκη να θωρακιστεί το Σύνταγμα και το πολίτευμα απέναντι στα μνημόνια.

«Η κυβέρνηση παραιτήθηκε στα “μουλωχτά”, δίχως να ενημερώσεις ως όφειλε την πρόεδρο της Βουλής» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Κωνσταντοπούλου, η οποία κατέληξε λέγοντας: «Χθες αποκαλύφθηκε πως οι εκβιαστές – δανειστές είχαν πλήρη ενημέρωση για το τι σκόπευε να κάνει η κυβέρνηση».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…