Newsroom

Newsroom

Ο Βούτσης, δηλαδή ο Τσίπρας, άδειασε Πανούση για Βαρουφάκη

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, από τους στενότερους συνεργάτες του Αλέξη…

tsipras 404

Σφοδρή επίθεση στον Γιάννη Πανούση εξαπέλυσε ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, Νίκος Βούτσης, από τους στενότερους συνεργάτες του Αλέξη Τσίπρα.

Σχολιάζοντας τα περί εσχάτης προδοσίας του υπουργού Δημόσιας Τάξης εις βάρος του Γιάνη Βαρουφάκης ο κ. Βούτσης έκανε λόγο για «λεκτικές ακρότητες, οι οποίες όμως εμπεριέχουν και νοήματα  εξαιρετικά αμφίσημα, που δημιουργούν προβληματισμό με αρνητικό πρόσημο».

Ο ίδιος χαρακτήρισε «εκτός τόπου και χρόνου» ειδικά τους περί «εσχάτης προδοσίας» υπαινιγμούς που έκανε ο κ. Πανούσης σε βάρος του Γ. Βαρουφάκη.

«Έχει κανένα νόημα, τώρα (…), να τα βαφτίζουμε όλα αυτά, να τα περιχαρακώνουμε ή να τα πασπαλίζουμε από πάνω με εκδοχές ή υπαινιγμούς περί εσχάτης προδοσίας; (…). Αυτά είναι απίστευτα πράγματα, όταν μάλιστα ο ίδιος ο πρωθυπουργός πήρε στη Βουλή  – και πολύ καλά έκανε – όλη την ευθύνη, όχι μόνο για το ότι υφίστανται εκθέσεις επί των συνεπειών, αλλά και για το ότι υπάρχουν – κατ’ ελάχιστο- προετοιμασίες, για να αντιμετωπισθούν οι ασφυκτικές πιέσεις. (…). Δεν έχει κανένα νόημα. Μόνο διχασμό μπορούν να  προκαλέσουν όλα αυτά. Αν έχω να προσάψω κάτι στον Γιάνη Βαρουφάκη, είναι ακριβώς ότι δεν χρειάζονταν όλες αυτές οι εξηγήσεις», υπογράμμισε ο κ. Βούτσης στο ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο».

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…