Newsroom

Newsroom

Σαμαράς γιοκ, ο Μεϊμαράκης στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών

«Η χώρα περνά κρίσιμες στιγμές», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος με απόφαση του παραιτηθέντος Αντώνη Σαμαρά ορίστηκε την Κυριακή…

samaras 187

«Η χώρα περνά κρίσιμες στιγμές», δήλωσε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος με απόφαση του παραιτηθέντος Αντώνη Σαμαρά ορίστηκε την Κυριακή αντιπρόεδρος του κόμματος και στη συνέχεια ανάλαβε καθήκοντα προέδρου της ΝΔ.

«Η ΝΔ πάντα συνέβαλε στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Θα καταθέσουμε στη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών τις προτάσεις μας που πραγματικά μπορούν να μας οδηγήσουν σε έξοδο από το αδιέξοδο», συμπλήρωσε ο κ. Μεϊμαράκης, υπογραμμίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περιμένει τις προτάσεις του πρωθυπουργού. Ο ίδιος θα εκπροσωπήσει το κόμμα του σήμερα Δευτέρα στο Συμβούλιο Πολιτικών Αρχηγών.

Αναφορικώς με τα εσωκομματικά της ΝΔ είπε ότι αυτή τη στιγμή δεν απασχολούν κανέναν και πως «όλα θα γίνουν με σεβασμό στις καταστατικές διαδικασίες και σε συνεννόηση με τον Αντώνη Σαμαρά».

Σε ερώτηση για τη στάση της ΝΔ αν της ζητηθεί να συμμετάσχει σε ομάδα εθνικής διαπραγμάτευσης, ο προσωρινός πρόεδρος απάντησε ότι «δεν μας έχει ζητηθεί κάτι τέτοιο» αλλά είναι κάτι που το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης είπε πει γιατί ενισχύει τη διαπραγματευτική μας θέση .

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.