Ψήφισε η Ζωή Κωνσταντοπούλου: Ο λαός θα διαψεύσει εκείνους που τον εκβίασαν

H πρόεδρος της Βουλής είπε σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος: «Σήμερα τον λόγο έχει ο…

ecopy

H πρόεδρος της Βουλής είπε σε δηλώσεις της μετά την άσκηση του εκλογικού της δικαιώματος: «Σήμερα τον λόγο έχει ο λαός. έχει στα χέρια του την μοίρα του, την εξουσία που κατά το Σύνταγμα του ανήκει. Ο λαός θα δικαιώσει εκείνους που τον εμπιστεύτηκαν και τον υπερασπίστηκαν και θα διαψεύσει εκείνους που προσπάθησαν να τον εκφοβίσουν. Ιστορική μέρα που θα ανατρέχουμε με υπερηφάνια ως λαός. Οι σύγχρονες γενιές γράφουν τη δική τους ιστορία. Θέλω να ευχαριστήσω όλους εκείνους του Ευρωπαίους και τις Ευρωπαίες που διαδήλωσαν και συμπαραστάθηκαν στον ελληνικό λαό. Ευχαριστώ τη συνάδελφό μου Πρόεδρο της Ιταλικής Βουλής και τον πρόεδρο της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης που είπαν ότι η Ευρώπη έχει ως αξία την αλληλεγγύη των λαών και υπογραμμίζουν ότι αποτελούν προδοσία του ευρωπαϊκού ιδεώδους η απομάκρυνση από τις θεμελιώδης αρχές. Αυτή είναι η Ευρώπη, όχι η Ευρώπη των τελεσιγράφων που ο λαός έχει μάθει να επιστρέφει».
 

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

Κακλαμάνης

Κακλαμάνης: «Απαράδεκτος» ο Κυριαζίδης για το ομοφοβικό σχόλιο για Κασσελάκη – «Καρφί» στην κυβέρνηση για το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου (video)

«Δεν πέρασα επιπολαίως το ψήφισμα του Ευρωκοινοβουλίου για την Ελλάδα. Με στενοχώρησε», είπε χαρακτηριστικά ο…