Newsroom

Newsroom

Με καλό καιρό το δημοψήφισμα

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας. Μόνο λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ…

paramenei kalos o kairos me upsiles thermokrasies.w l

Καλές καιρικές συνθήκες θα επικρατήσουν σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

Μόνο λίγες νεφώσεις θα σημειωθούν τις θερμές ώρες της ημέρας, ενώ στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας σποραδικές βροχές ή καταιγίδες στα βόρεια ορεινά.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι μέτριοι μέχρι ισχυροί 5 με 6 μποφόρ, και τοπικά στα νότια σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. 

Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι 5 μποφόρ.

H θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο.

Δείτε την αναλυτική πρόγνωση του καιρού:

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με λίγες τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια και ανατολικά θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλονίκη θα σημειωθούν λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, οπότε υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμοί Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη θα υπάρξουν λίγες νεφώσεις οι οποίες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα είναι κατά τόπους αυξημένες και θα σημειωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 32 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη δυτική Μακεδονία θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου, ενώ στην Ήπειρο η ελάχιστη κατά τόπους θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στην Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά οπότε είναι πιθανό να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν Από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 27 βαθμούς Κελσίου, ενώ στη νότια Κρήτη η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς υψηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και κατά τη διάρκεια της ημέρας τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…