Newsroom

Newsroom

Ντέπυ Γκολεμά: "Δυνατό και βροντερό ΌΧΙ" – Σεμίνα Διγενή: "ΌΧΙ άλλη ταπείνωση, φτώχια και υποταγή!"

Ντέπυ Γκολεμά και Σεμίνα Διγενή τάσσονται υπέρ του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. 

golema kukla

Ντέπυ Γκολεμά και Σεμίνα Διγενή τάσσονται υπέρ του ΌΧΙ στο δημοψήφισμα της Κυριακής. 

Η δημοσιογράφος Ντέπι Γκολεμά έγραψε σε ανάρτησή της στα social media: 

«Στο δημοψήφισμα ψηφίζω ΟΧΙ, τιμώντας όλους αυτούς που πέντε χρόνια εξαθλιώθηκαν, είδαν τα παιδιά τους μετανάστες, έψαξαν σε σκουπίδια και είδαν κόπους ζωής να εξαφανίζονται από ανίκανους πολιτικούς που έσκυψαν με υποτέλεια το κεφάλι σε στυγνούς εγκληματίες μιας Ευρώπης που δεν με εκφράζει. Λέω όχι γιατί θέλω κάποτε, σε κοντινό και εύλογο διάστημα η χωρά μου να βγει από αυτή την περιπέτεια. Δεν θέλω το πιο ακριβό οικόπεδο της γης που έδωσε ο Θεός στο κόσμο, την Ελλάδα, να τη χαρίσω σε κανέναν που τη βλέπει ξερολούκουμο παρά στους Έλληνες, εκεί οπού ανήκει.. Είμαι περήφανη που είμαι Ελληνίδα και δεν μου αρέσει που θέλουν να υποτάξουν στα άθλια συμφέροντα τους. Λέω ΟΧΙ για μένα αλλά κυρίως για τις επόμενες γενιές. Οι λαοί με ΟΧΙ πήγανε μπροστά, με ΝΑΙ σκύψαν κεφάλια. Δυνατό και βροντερό ΟΧΙ….». 

Στο ίδιο μήκος κύματος και η δημοσιογράφος Σεμίνα Διγενή η οποία αναφέρει:

«Ψηφίζω όχι, γιατί θέλω εθνική ανεξαρτησία. Δεν θέλω άλλη ταπείνωση, φτώχια, υποταγή, ανεργία, κι εξευτελισμό. Όχι στην νέα Κατοχή, όχι άλλες θηλιές στο λαιμό, εμπαιγμό και τρομοκρατία. Απαιτώ άμεση ρύθμιση ..δικαιοσύνης και αξιοπρέπειας».

 

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…