Newsroom

Newsroom

Έρωτες στο Twitter – Άδωνις προς Ευγενία: "Μην τους ακούς αγάπη… τώρα δίνουμε μάχη, δεν θα μας σταματήσουν οι χυδαίοι"

Αγάπες, «αγκαλίτσες» και γλυκόλογα υπεράσπισης στο Twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στη σύζυγό του. Σαν άλλος…. «Ρωμαίος», ο…

adwnis evgenia

Αγάπες, «αγκαλίτσες» και γλυκόλογα υπεράσπισης στο Twitter από τον εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ στη σύζυγό του. Σαν άλλος…. «Ρωμαίος», ο Άδωνις Γεωργιάδης, παρουσιάστηκε προστατευτικός, στοργικός και καθησυχαστικός στα social medias, εκφράζοντας την αγάπη του στην σύντροφό του υπέρ… του «ναι» στο δημοψήφισμα. 

Η Ευγενία Μανωλίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, έγραψε: «ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ!!! Δεν θα σας κάνω το χατίρι!!! Βρίστε όσο θέλετε, εξάλλου δεν ξέρετε και τίποτε άλλο να κάνετε!!! ΠΡΟΦΑΝΩΣ!», αναφερόμενη πιθανώς σε χρήστες του Διαδικτύου που της επιτέθηκαν φραστικά σχετικά με την διεξαγωγή του δημοψηφίσματος. Ελάχιστα δευτερόλεπτα από την ανάρτηση της, ο γνωστός βιβλιοπώλης έκανε την εμφάνισή του, απαντώντας στην αγαπημένη του «Ιουλιέτα»… καθησυχάζοντάς την γλυκά: «Μην ακούς αγάπη τώρα δίνουμε μάχη, δεν θα μας σταματήσουν οι χυδαίοι!».

adon1

Νωρίτερα, σε ανάρτησή της, η σύζυγός του, είχε γράψει: «Μ’ αρέσουν πολύ τα tweets σε στυλ “Σταμάτα να μιλάς”… Να χαίρεστε τη “Δημοκρατία” σας!!! Ε, όχι λοιπόν! ΝΑΙ, ΝΑΙ, ΝΑΙ στην ΕΥΡΩΠΗ», ενώ σε ένα ακόμα tweet, η Ευγενία Μανωλίδου καλεί τους χρήστες να είναι πιο προσεκτικοί με τα ελληνικά τους αναφέροντας: «ΚΑΙ ΜΑΘΕΤΕ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ!!!». 

adon2

Έρωτες και στο ίντερνετ… 

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

καπερναρος

Β. Καπερνάρος για υπόθεση Λυγγερίδη: «Θα υπάρξουν πιέσεις, για να κλείσουν στόματα» (video)

«Η Αστυνομία δέχεται συνεχώς επιθέσεις στα γήπεδα, αλλά πάντα περνούσαν στο ντούκου», παραδέχτηκε ο πρόεδρος…