Newsroom

Newsroom

Καταγγελία-"βόμβα" Καμμένου: δημοσιογράφοι μοιράστηκαν 25.000.000 "μαύρα" μέσω ΚΕΕΛΠΝΟ

25.000.000 ευρώ μοιράστηκαν «μαύρα» σε δημοσιογράφους μέσω  ΚΕΕΛΠΝΟ , κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή , υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα…

kammenos 62

25.000.000 ευρώ μοιράστηκαν «μαύρα» σε δημοσιογράφους μέσω  ΚΕΕΛΠΝΟ , κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή , υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά δόθηκαν  για λόγους προπαγάνδας  και κάλεσε έναν εισαγγελέα να ερευνήσει πως διακινήθηκαν αυτά τα κονδύλια. Ο ίδιος, μάλιστα, συνέδεσε με αυτά τα χρήματα δημοσιογράφο που σήμερα ανάρτησε ανταλλαγές sms που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.

Εικοσιπέντε εκατομμύρια ευρώ μοιράστηκαν μαύρα σε δημοσιογράφους μέσω  ΚΕΛΠΝΟ , κατήγγειλε ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή , υποστηρίζοντας ότι τα χρήματα αυτά δόθηκαν  για λόγους προπαγάνδας  και κάλεσε έναν εισαγγελέα να ερευνήσει πως διακινήθηκαν αυτά τα κονδύλια.

Με την  έκθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχε στα χέρια του ο κ. Καμμένος κατήγγειλε:

<25 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν τα τελευταία πέντε χρόνια σε δημοσιογράφους, μαύρα, είτε απευθείας είτε μέσω  off shore  εταιρειών όχι για να προπαγανδίζουν για τη γρίπη ή τα εμβόλια αλλά για να αποτελούν πιστόλια  εναντίον εκείνων πουν πήγαιναν  εναντίον της νέας τάξης πραγμάτων και των οδηγιών που έδιναν οι δανειστές>.

Με έβγαλε πριν από λίγο φωτογραφία, ένας δημοσιογράφος  να μιλάω με τον πρωθυπουργό. Και δημοσίευσε τα sms.  Ξέρετε πόσα πήρε, από το ΚΕΛΠΝΟ  αυτός ο δημοσιογράφος για να γράφει στη  βουλή και στην  ευρωβουλή για τα εμβόλια;   440 .000 ευρώ σε πέντε χρόνια. Ποιοι τα υπέγραψαν για ποιο λόγο τα έδωσαν; Από πού κι ως πού off shore εταιρεία πήρε 4.400.000; Ζητώ από τον οικονομικό εισαγγελέα αύριο το πρωί να μπει στο ΚΕΕΛΠΝΟ και να πάρει όλα  αυτά τα στοιχεία για τη διακίνηση του μαύρου χρήματος για να γβαίνουν σήμερα τα κανάλια  να απειλούν τον ελληνικό λαό και να του λένε οδήγησε στον πανικό τον ελληνικό λαό, κάνε τον δούλο των δανειστών  και εκείνων οι οποίοι έρχονται να καταστρέψουν την πατρίδα μας> .

Αναφερόμενος στις προτάσεις των δανειστών ο κ. Καμμένος τόνισε ότι μας καλούν να υποστείλουμε την σημαία μας, να καταργήσουμε την Ελλάδα. Και εν τέλει να υπάρξει πλήρης αφοπλισμός της χώρας.

Ο   πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος , με λυγμούς, κυριολεκτικά    ανέφερε ότι <αυτές οι 16 σελίδες αν αποφασιστεί από τον ελληνικό λαό να εγκριθούν στις 5 Ιουλίου θα είναι το τέλος της ύπαρξης της Ελλάδας ως έθνος κράτος κι αυτό ερωτάτε τότε ο ελληνικός λαό να απαντήσει>. Και αναρωτήθηκε Ποιος μπορεί να το αποφασίσει αυτό, ποιος υπουργός, ποιος βουλευτής, ποιος πολίτης;  Κανένας. Οταν αναλαμβάνει ένας υπουργός, ένας στρατιωτικός να υπηρετήσει την πατρίδα εάν την παραδώσει ένα χιλιοστό λιγότερο πρέπει να πέσει από την Ακρόπολη. Μας ζητούν να καταργήσουμε την Ελλάδα. Κι αυτό μας αφορά όλους, αφορά την προστασία του έθνους, αφορά το είναι μας> , είπε χαρακτηριστικά.

Έχω ευθύνη, είπε, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, να εξηγήσω ότι μείωση κατά 400 εκ. ευρώ, θα σημάνει τον πλήρη αφοπλισμό της χώρας, ούτε αεροπλάνο, ούτε ένα πλοίο δεν θα μπορεί να αποτρέψει την τουρκική πρόκληση, ούτε τις νατοϊκές υποχρεώσεις της δεν θα εκπληρώσει η χώρα, ζητούν απολύσεις νέων παιδιών με αποτέλεσμα να παραμείνει ένας γερασμένος στόλος.

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ, χαρακτήρισε «απόλυτο φασισμό, ένα παιχνίδι σκωτσέζικου ντους των θεσμών, που κορυφώθηκε τις τελευταίες ημέρες» τις συζητήσεις στις Βρυξέλλες περιγράφοντας σε δραματικούς τόνους τις αλλεπάλληλες παλινωδίες και υπαναχωρήσεις των θεσμών μέχρι του βαθμού «να μας γονατίσουν, να μας ταπεινώσουν».