Στο Σύνταγμα και η Ζωή: "Δεν μπορούν να με 'φάνε'!"

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. Το κάλεσμα έγινε μέσω του Facebook, με σύνθημα «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας - Γκρεμίζουμε τη λιτότητα».

zoitsa sidagma2 0

Σε εξέλιξη βρίσκεται η συγκέντρωση πολιτών στην πλατεία Συντάγματος. Το κάλεσμα έγινε μέσω του Facebook, με σύνθημα «Παίρνουμε τη διαπραγμάτευση στα χέρια μας – Γκρεμίζουμε τη λιτότητα».

Στη συγκέντρωση έδωσε το «παρών» και η Πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία μίλησε με αρκετούς πολίτες, που έσπευσαν να την αγκαλιάσουν και να τη φιλήσουν, φωνάζοντας: «Μπράβο, Ζωή, τα λες καλά και ωραία, γι’ αυτό θέλουν να σε “φάνε”. Εσένα και τον Βαρουφάκη».

zoitsa sidagma

Η πρόεδρος της Βουλής απάντησε με χαμόγελο: «Δεν μπορούν». Ένας ηλικιωμένος κύριος την πλησίασε και της είπε «μας έχεις κάνει υπερήφανους». Η πρόεδρος της Βουλής απέφυγε να κάνει δηλώσεις και προτίμησε να περπατήσει δίπλα στον κόσμο.

Φωτογραφίες από eurokinissi.gr

zoitsa sidagma2

zoitsa sidagma3

zoitsa sidagma4

zoitsa sidagma5

zoitsa sidagma6

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Η στήριξη από την πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας είναι το πιο ισχυρό όπλο στις διαπραγματεύσεις που διεξάγει η κυβέρνηση», τονίζει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση που εξέδωσε για τις σημερινές κινητοποιήσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει ειδικότερα ότι «οι εργαζόμενοι, η νεολαία, όσοι και όσες συγκεντρώθηκαν σήμερα στην πλατεία Συντάγματος, αλλά και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, δίνουν μήνυμα αντίστασης στους εκβιασμούς και στην καλλιέργεια φόβου, δείχνοντας έμπρακτα ότι κανείς δεν μπορεί να καταργήσει το δημοκρατικό δικαίωμα ενός λαού να αποφασίζει για το μέλλον του».

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας