Newsroom

Newsroom

Ποιος εκδότης έκανε "τσιφλίκι" του λιμενικό ταμείο

Του Μάκη Νοδάρου

ekdotis

Του Μάκη Νοδάρου

Τσιφλίκι του φαίνεται ότι θεωρεί το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου αλλά και το δημόσιο χρήμα ο εκδότης – επιχειρηματίας – πρόεδρός του, Λεωνίδας Βαρουξής καθώς πριν από μερικές ημέρες προέβη σε μια πρωτοφανή και άκρως προκλητική ενέργεια.

Όπως αποκαλύπτει σήμερα το www.apokalypseis.com στις 6 Μαρτίου 2015 , με την 59/2015 απόφασή του ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΠΥΡΓΟΥτο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου, μετά από εισήγηση του προέδρου του , ανέθεσε χωρίς διαγωνισμό,  σε εργαζόμενη δημοσιογράφο στην εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ και στην ΟΡΤ , δηλαδή σε ΜΜΕ του Δημοσιογραφικού Οργανισμού ιδιοκτησίας του , την  στελέχωση του Γραφείου Τύπου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου!

Η δημοσιογράφος, που σημειωτέον δεν ανήκει σε κάποια επαγγελματική ένωση , προσελήφθη  με συνολικές αποδοχές 14.000 ευρώ ετησίως !

Χρήματα – που όπως αναφέρει στην εισήγησή του ο Λεωνίδας Βαρουξής – προβλέπονται στις πιστώσεις του προυπολογισμού 2015…

Κι όλα αυτά χωρίς να υπάρξει κάποια έστω τυπική αντίδραση από τον Λιμενάρχη Κατακόλου , ο οποίος συμμετέχει στις αποφάσεις του ΔΣ του Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου . Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση όμως για άγνωστους λόγους δεν παρευρέθηκε…

Πηγή του Ελεγκτικού Συνεδρίου μετά από σχετική ερώτηση του  www.apokalypseis.com , χαρακτήρισε την συγκεκριμένη πρόσληψη ως παράνομη και τόνισε Επίτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου Ηλείας.

Για το όλο θέμα ερωτηματικά εγείρονται και για την δημοτική αρχή του Πύργου καθώς το Λιμενικό Ταμείο Κατακόλου ως ΝΠΔΔ ανήκει στον Δήμο Πύργου , ο οποίος και ουσιαστικά είναι υπεύθυνος κατ ουσία για την οικονομική διαχείριση του Λιμενικού Ταμείου καθώς και τον έλεγχο και την έγκριση του προυπολογισμού του ΝΠΔΔ.

Η πρωτοφανής ενέργεια του εκδότη-επιχειρηματία – προέδρου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κατακόλου , να προσλάβει χωρίς διαγωνισμό εργαζόμενη στις επιχειρήσεις του , θεωρείται άκρως προκλητική καθώς έγινε την ώρα που χιλιάδες πτυχιούχοι νέοι και δεκάδες επαγγελματίες δημοσιογράφοι μέλη της ΕΣΗΕΠΗΝ στην Δυτική Ελλάδα βιώνουν την ανεργία και την οικονομική εξαθλίωση.

Πηγή: apokalypseis.com

 

 

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…