Σε ένα βιντεάκι τριών λεπτών γίνεται ρόμπα ο Σταύρος Θεοδωράκης

Να βάλουμε ένα βιντεάκι το οποίο μέσα σε τρία λεπτά κάνει ρόμπα τον «Ποταμίσιο» Σταύρο Θεοδωράκη και τα όσα γελοία…

2290358

Να βάλουμε ένα βιντεάκι το οποίο μέσα σε τρία λεπτά κάνει ρόμπα τον «Ποταμίσιο» Σταύρο Θεοδωράκη και τα όσα γελοία ισχυρίστηκε στην παρουσία του στην τηλεοπτική εκπομπή του Χατζηνικολάου.

Συγκεκριμένα γυναίκα παριστάμενη στο πάνελ της εκπομπής με εμφανώς σκωπτικό τρόπο απευθυνόμενη στον Σ. Θεοδωράκη του θύμισε δηλώσεις του στελέχους (πρώην;) του κόμματος του Νίκου Δήμου ο οποίος σε εκπομπή του Σκάι και στον Νίκο Ευαγελάτο (εκ παραδρομής η παριστάμενη γυναίκα λέει ότι έγιναν σε εκπομπή του Τράγκα – πιθανόν να τις είχε αναμεταδώσει και ο Γ. Τράγκας) και με τις οποίες ανέφερε ότιυπάρχουν πρόθυμοι ξένοι επιχειρηματίες να χρηματοδοτήσουν το πολιτικό εγχείρημα του Σ. Θεοδωράκη. «Και θα σας πω και ένα μυστικό ότι έχουμε ήδη την στήριξη ξένων παραγόντων, οι οποίοι μας λένε προχωρήστε και εμείς θα χρηματοδοτήσουμε», είχε πει συγκεκριμένα ο Ν. Δήμου.

Το έκαναν αυτό δείχνοντας την πρόθεση τους να στηρίξουν το κυβερνητικό πρόγραμμα του «Ποταμιού» μας είπε ο Σ. Θεοδωράκης εξαπολύοντας ταυτόχρονα μύδρους στην γυναίκα που έκανε αυτή την παρέμβαση και η οποία σύμφωνα με αυτόν τόλμησε να θίξει τον «μεγάλο διανοούμενο». Θα μπορούσαμε να τον πιστέψουμε αν μας εξηγούσε γιατί αυτό ήταν «μυστικό» και αν γνωρίζει πολλούς ξένους καπιταλιστές να ομολογούν ανοιχτά ότι στηρίζουν οικονομικά ελληνικά κόμματα τα οποία μέσω του προγράμματος τους θα συμβάλλουν «στην ανάπτυξη της χώρας» όπως μας είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Τελικά έχει την εντύπωση ο ηγέτης του Ποταμιού ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους; Κι αυτό γιατί πέρα απ τα δεκάδες δημοσιεύματα ότι το κόμμα του είναι κατασκευή των ΜΜΕ και του Μπόμπολα  δεν έχει περάσει πολύς καιρός που δημοσιεύματα έφεραν πρωτοκλασάτα ονόματα της ντόπιας επιχειρηματικής ελίτ, μεγαλοεργολάβοι και μεγαλοεπιχειρηματίες –όπως ο γνωστός Μάργελος με το καλαμπόκι, ο Σάκης Καλλιτσάντζης πρόεδρος της κατασκευαστικής ΕΛΛΑΚΤΩΡ Α.Ε, ο Ν. Γεραρχάκης υψηλόβαθμο στέλεχος της κατασκευαστικής J&P και άλλοι καπιταλιστές να χρηματοδοτούν το πολιτικό εγχείρημα του Σ. Θεοδωράκη.

Γιατί τότε δεν έδειξε την ίδια ευαισθησία στους συντάκτες αυτών των δημοσιευμάτων και όλο του το μένος το επιδεικνύει σε μια γυναίκα που προσπάθησε –ίσως όχι με τον καλύτερο τρόπο- να λοιδορήσει τα λεγόμενα του;

Και στο φινάλε γιατί δεν είδαμε την ίδια «ευαισθησία» του Σ. Θεοδωράκη όταν πολυσέλιδο ρεπορτάζ που υπέγραφε ο Λευτέρης Χαραλαμπόπουλος  στο περιοδικό «Unfollow» ανάφερε μεταξύ άλλων ότι το Ποτάμι δημιουργήθηκε με την παρέμβαση και τις ευλογίες του Βαρδινογιάννη, με την υπογραφή του τετραπέρατου δολοπλόκου Σταύρου Ψυχάρη και τις ευχές του εθνικού εργολάβου Μπόμπολα, για να αποτελέσει δεκανίκι ή και πολιορκητικά κριό των στόχων τους; 
Λογικά τέτοιες βαριές δημόσιες κατηγορίες επιφέρουν αγωγές και μηνύσεις; Γιατί ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν τις έκανε; Μήπως αντιλαμβανόταν ότι ο δημοσιογράφος του «Unfollow» σε μια ακροαματική δικαστική διαδικασία υα μπορούσε να τεκμηριώσει τους ισχυρισμούς του και τότε δεν θα .. είχε τρύπα να κρυφτεί;

Περίπου τα ίδια υπέγραφε σε κείμενο του στο περιοδικό Hot Doc και ο Κώστας Βαξεβάνης ότι δηλαδή το «Ποτάμι του Θεοδωράκη, έχει ως παραπόταμους τον Ακτορα, τον ΔΟΛ, τους σύγχρονους νταβατζήδες που καθημερινά κάνουν την αγιογραφία του, εμφανίζοντας τα selfies ως πολιτική» και δεν είναι τίποτε άλλο παρά «ένα φαινόμενο της μιντιακής διαπλοκής». 

Πηγή: Βαθύ Κόκκινο tsak-giorgis.blogspot.gr

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…