Καπερνάρος: "Ο Θεοδωράκης δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δεν εργάζεται στην τηλεόραση”

Την άποψή του για την “κόντρα” που ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σχετικά με τη "διαταγή” για περιφορά επιταφίου στο χωριό Έχινος της Ξάνθης τη Μ. Παρασκευή, εξέφρασε ο Βασίλης Καπερνάρος.

kapernaros 7

Την άποψή του για την “κόντρα” που ξέσπασε με αφορμή τις καταγγελίες του επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Καμμένο σχετικά με τη “διαταγή” για περιφορά επιταφίου στο χωριό Έχινος της Ξάνθης τη Μ. Παρασκευή, εξέφρασε ο Βασίλης Καπερνάρος.

“Ο επικεφαλής του «Ποταμιού» κύριος Σταύρος Θεοδωράκης ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι εκπροσωπεί κόμμα και δεν εργάζεται στην τηλεόραση. Αν το είχε συνειδητοποιήσει θα ήταν πιο προσεκτικός στα θέματα που εγείρει”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του κόμματος ΡΙΖ.ΕΣ και πρώην βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ.

“Ενοχλήθηκε, μόνο εκείνος, γιατί έγινε περιφορά του επιταφίου σε Ελληνικό έδαφος από ΄Ελληνες απόστρατους”, συμπλήρωσε ενώ υπογράμμισε ότι “το ερώτημα που ανακύπτει είναι ο κ. Σουλτς ζήτησε από τον κ.Θεοδωράκη να ανοίξει το θέμα ή το σκέφτηκε μόνος του”.

“Σε κάθε περίπτωση η απάντηση στην ουσία του θέματος είναι ότι χριστιανοί και μουσουλμάνοι ζουν αρμονικά στον Εχίνο και ότι περιφορά έγινε και το 2014 αλλά δεν ενοχλήθηκε ο «προοδευτικός» κύριος Θεοδωράκης”.

 

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

5794007

Δίκη Πισπιρίγκου: Έκλαιγε στην αγκαλιά της η αδερφή της – «Το μωρό ήταν σαν να σύρθηκε στο μαξιλάρι» (Video)

Με καταθέσεις μαρτύρων συνεχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, που καταδικάστηκε για τον φόνο της…